Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Зміцнення кіберзахисту України шляхом відмови від використання російського програмного забезпечення

Зміцнення кіберзахисту України шляхом відмови від використання російського програмного забезпечення

Загострення військової агресії з боку росії, природньо викликало хвилю зовнішніх санкцій, а також внутрішніх обмежень на споживання і використання товарів, сервісів і програмного забезпечення російського походження. На сьогодні, відмова від такої продукції є не лише проявом внутрішнього супротиву загарбнику, але і нагальною мірою захисту від прихованих загроз, які впродовж останніх 10 років регулярно наносили шкоди українському бізнесу, зокрема, у вигляді численних хакерських атак.
Питання  заміни російського програмного забезпечення актуальне та вимагає серйозних зусиль, як від  українських державотворців, так і від підприємців. В ефірі телеканалу «Еспресо», Дмитро Попінако, CEO Innoware, надав коментарі щодо підтримки Кабінетом Міністрів законопроекту «Про внесення змін до Закону України «Про санкції», зокрема, на програмні та інформаційні ресурси, створені російськими компаніями чи будь-якими представниками країн, які мають стосунок до діяльності країн-агресорів чи терористичних організацій: https://www.youtube.com/watch?v=F920q3FaH3E&t=4s

У відео Дмитро ділиться своєю  експертною думкою про те:

  • Що потрібно робити Україні для перемоги у кіберпросторі.
  • Наскільки українські підприємства є незахищеними через використання програмних продуктів країни-агресора і чому не є виходом відносити ці програми до так званого «ізольованого» середовища.
  • Про досі не заборонені в Україні сайти та програмні продукти, розроблені на території росії та чим загрожує їх подальше використання.
  • Чи є безпечні месенджери, які росія не зможе зламати, та чи можна користуватися Telegram.
  • Чому головною причиною гальмування процесу переходу є заощадливість підприємств. Про варіанти вирішення цієї проблеми, про гранти, які можна отримати компаніям для підвищення кібербезпеки, та чому вартість переходу з російських облікових систем на міжнародні аналоги не може бути низькою.

Щоб отримати консультацію стосовно переходу з російських  програмних продуктів: 1С/BAS  на сучасні, міжнародні ефективні рішення для управління підприємствами, розрахувати вартість проекту саме для вашої компанії, звертайтеся до наших спеціалістів за тел: +38 044 490 22 20 або на info@innoware.com

 

Офіційні постачальники послуг