Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Перейти до Vodafone зі своїм номером стало вигідніше

Vodafone надає до 50% знижки для нових клієнтів послуги переносу номера (MNP)

Vodafone запустив оновлені тарифні пропозиції в рамках послуги переносу номера. Клієнти, які бажають перейти в мережу Vodafone, можуть заощадити протягом року до 50% на мобільному зв'язку. Та головна перевага послуги – можливість зберегти свій номер, включно з кодом оператора. Це дозволяє уникнути перереєстрації в багатьох сервісах, у тому числі банкінгових, які прив'язані до номеру телефону. Cкористатися перевагами послуги перенесення номеру можна, оформивши заявку на сайті або в магазинах Vodafone.

При перенесенні номеру нові абоненти Vodafone можуть обрати зручну для себе форму обслуговування, підключившись до контракту або передплати. Розмір та тривалість знижки – від 6 до 12 місяців – залежить від обраного тарифу.

Умови тарифів для нових абонентів контракту

Тариф Red Turbo пропонує безлімітний мобільний інтернет та 1000 хвилин для  дзвінків на будь-які мережі в Україні. Вартість послуг для клієнтів, які перейшли на Vodafone, становить 100 грн/місяць протягом 12 місяців, далі вартість становитиме 150 грн/місяць.

Тариф Red Start пропонує 20 ГБ мобільного інтернету та вже має безкоштовну послугу Online PASS, що дозволяє користуватись безлімітним трафіком для меседжингу в найбільш популярних застосунках, 200 хвилин для дзвінків на будь-які мережі в Україні  та безліміт на розмови в мережі Vodafone. Вартість послуг для клієнтів, які перейшли на Vodafone – 120 грн/місяць протягом 12 місяців, подальша вартість – 190 грн/місяць.

Тариф Red Pro пропонує 40 ГБ мобільного інтернету із включеними безкоштовними послугами Online PASS та Social PASS (дозволяють користуватись безлімітним трафіком для меседжингу  та в соціальних мережах), 350 хвилин для дзвінків на будь-які мережі в Україні та безліміт на розмови в мережі Vodafone. Вартість послуг для клієнтів, які перейшли на Vodafone, становитиме 160 грн/місяць протягом 12 місяців, подальша вартість – 260 грн/місяць.

Тариф Red Max пропонує 60 ГБ мобільного інтернету із включеною безкоштовною послугою Online PASS, Social PASS, Video PASS (дозволяють користуватись безлімітним трафіком для меседжингу, в соціальних мережах  та у популярних музичних і відео застосунках), 500 хвилин для дзвінків на будь-які мережі в Україні  та безліміт на розмови в мережі Vodafone. Вартість послуг для клієнтів, які перейшли на Vodafone, становитиме 180 грн/місяць протягом 12 місяців, подальша вартість – 330 грн/місяць.

Тариф Red Unlim Plus пропонує безлімітний мобільний інтернет, 600 хвилин для дзвінків на будь-які мережі в Україні  та безліміт на розмови в мережі Vodafone. Вартість послуг для клієнтів, які перейшли на Vodafone – 200 грн/місяць протягом 12 місяців, далі вартість становитиме 400 грн/місяць.

Тариф Red Unlim Max пропонує безлімітний мобільний інтернет, 800 хвилин для дзвінків на будь-які мережі в Україні  та безліміт на розмови в мережі Vodafone. Вартість послуг для клієнтів, які перейшли на Vodafone – 250 грн/місяць протягом 12 місяців, далі вартість становитиме 500 грн/місяць.

Умови тарифів для нових абонентів, які обирають передплачену форму зв'язку

Тариф Turbo пропонує безліміт на 4G інтернет в Україні та 5ГБ у роумінгу, 400 хвилин для дзвінків на будь-які мережі в Україні та ще в 26 європейських країнах, а також необмежену кількість хвилин для дзвінків в українській мережі Vodafone. Нові абоненти також отримуватимуть додаткові 400 хвилин в Україні у перших шести пакетах завдяки акції «TurboБезлім». Звичайна ціна на тариф становить 180 грн/4 тижні. Враховуючи знижку, для клієнтів, які переходять в мережу Vodafone зі своїм старим номером, вартість обслуговування у перші 6 місяців становитиме 100 грн/4 тижні.

Тариф Joice Start пропонує 20ГБ, з яких 5ГБ доступні для використання у роумінгу або Україні, 500 хвилин для дзвінків на будь-які мережі в Україні та ще у 26 європейських країнах, а також необмежену кількість хвилин для дзвінків в українській мережі Vodafone. Нові абоненти отримуватимуть для користування в Україні додаткові 20ГБ та 500 хвилин у перших шести пакетах завдяки акції «Вдвічі більше в Україні». Звичайна ціна на тариф становить 200 грн/4 тижні. Вартість послуг для клієнтів, які переходять в мережу Vodafone зі своїм старим номером, вартість обслуговування у перші 6 місяців становитиме 120 грн/4 тижні. Далі діятиме звичайна ціна.

Тариф Joice Pro пропонує 30ГБ, з яких 7ГБ доступні для використання у роумінгу або Україні, 600 хвилин для дзвінків на будь-які мережі в Україні та ще у 26 європейських країнах, а також необмежену кількість хвилин для дзвінків в українській мережі Vodafone. Нові абоненти отримуватимуть додаткові 30ГБ та 600 хвилин у перших шести пакетах у межах акції «Вдвічі більше в Україні». Звичайна ціна на тариф – 260 грн/4 тижні. Вартість послуг для клієнтів, які переходять в мережу Vodafone зі своїм старим номером, у перші 6 місяців становитиме 160 грн/4 тижні.

Тариф Joice Max пропонує 40ГБ, з яких 10ГБ доступні для використання у роумінгу або Україні, 700 хвилин для дзвінків на будь-які мережі в Україні та ще у 26 європейських країнах, а також необмежену кількість хвилин для дзвінків в українській мережі Vodafone. Нові абоненти отримуватимуть для користування в Україні подвійну кількість ГБ та хвилин у перших шести пакетах у межах акції «Вдвічі більше в Україні». Звичайна ціна на тариф – 330 грн/4 тижні. Вартість послуг, для клієнтів, які переходять в мережу Vodafone зі своїм старим номером, у перші 6 місяців становитиме 180 грн/4 тижні.

З детальними умовами акції можна ознайомитися на сайті: www.vodafone.ua/mnp

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Vodafone

 

Пресслужба

 

press@vodafone.ua

Про Vodafone

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, зокрема мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 15 країнах та має партнерські угоди з операторами 45 країн. Станом на 20 червня 2024 року Vodafone надає послуги понад 330 мільйонам абонентів мобільного зв'язку і 21 мільйону користувачів фіксованого інтернету, 17 мільйонам користувачів ТВ-послуг, об’єднує понад 187 мільйонів IoT пристроїв і платформ та надає послуги на базі технології 5G у одній з найбільших в Європі 5G мереж у 8 країнах. Більш детальна інформація на сторінці: www.vodafone.com.

Vodafone Україна – провідна українська телеком компанія, що надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G, фіксованого зв’язку та інтернету. Інвестиції Vodafone у період активного будівництва мереж швидкісного в 2015 – 1 кварталі 2024 року досягли 43 млрд грн. Рекордні інвестиції дозволили забезпечити технологічне лідерство й розвивати нові технологічні послуги – Інтернет речей (IoT), технології та рішення для Smart City, аналітика великих даних, хмарні сервіси. В Україні послугами Vodafone користуються 15,8 млн клієнтів. З грудня 2019 року Vodafone Україна входить до складу NEQSOL Holding.

Про NEQSOL Holding

NEQSOL Holding – це диверсифікована група компаній, що працюють в енергетичній, телекомунікаційній, високотехнологічній і будівельній галузях.

Група компаній працює у Нідерландах, Великій Британії, США, Туреччині, Азербайджані, Україні, Грузії, Казахстані та ОАЕ.

Наприкінці 2020 року у зв'язку з планами щодо подальшого розвитку бізнесу в Україні холдинг відкрив представництво в Україні.

 

Офіційні постачальники послуг