Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CMS виступила юридичним радником MND a.s щодо придбання частки в Орівській вітровій електростанції в Україні

CMS виступила юридичним радником чеської енергетичної групи MND a.s. у зв'язку з придбанням 50% в Орівської вітрової електростанції потужністю 54,6 МВт/год в Україні.

CMS надала комплексний супровід всієї трансакції, включаючи юридичний аудит та трансакційні етапи.

Будівництво Орівської вітроелектростанції розпочалося у 2021 році, а остання вітротурбіна була встановлена у 2023 році, вже після початку повномасштабного вторгнення. Очікується, що Орівська вітроелектростанція буде виробляти 150 ГВт-год електроенергії на рік.

Над проєктом працювала команда CMS у Києві під керівництвом Віталія Радченка (керуючого партнера та голови практики енергетики та зміни клімату), яка включала Мар'яну Саєнко та Ігоря Павлюкова (корпоративне право/злиття та поглинання), Марину Ільчук та Максима Жураковського (енергетика та зміна клімату), Ігоря Олехова та Івана Пшика (банківське та фінансове право), Ольгу Бєлякову, Миколу Гелетія та Олександра Ситника (конкурентне право).

Віталій Радченко, керуючий партнер CMS в Україні, зазначив "Ми раді, що підтримали нашого давнього клієнта MND в успішному придбанні частки в Орівській вітровій електростанції, одній з небагатьох вітрових електростанцій, введених в експлуатацію в Україні під час війни. Ще більше надихає те, що MND інвестує та сприяє сталому майбутньому України, незважаючи на війну".

-----------------КІНЕЦЬ-----------------

Для отримання додаткової інформації, просимо звертатися до:

Дарина Гордієнко

Е: darina.gordienko@cms-cmno.com

T: +38044 391 3377

Примітки для редакторів:

CMS

Заснована у 1999 році, CMS є інтегрованою, міжнародною організацією юридичних фірм, яка пропонує повний спектр юридичних та податкових консультацій. CMS, яка має 81 офіс у 45 країнах світу, в яких працюють понад 5000 юристів, має тривалий досвід із надання юридичних консультацій із національного права та на міжнародному рівні. Всім своїм клієнтам — від найбільших транснаціональних корпорацій та компаній середнього розміру до ініціативних стартапів — CMS пропонує технічну точність, стратегічну досконалість і довгострокові партнерські відносини для того, щоб кожен клієнт завжди був лідером на обраних ним ринках.

Фірми, які входять до складу CMS, пропонують широкий спектр професійних послуг у 19 сферах практики та секторах економіки, зокрема з корпоративного права/M&A, енергетики та змін клімату, інвестиційних фондів, Life Sciences та охорони здоров’я, ТМТ, податків, банківського та фінансового права, комерційного права, антимонопольного та торговельного права, вирішення спорів, трудового та пенсійного права, інтелектуальної власності, а також нерухомості.

Для отримання додаткової інформації просимо відвідати наш сайт в Інтернеті за адресою cms.law

Про групу MND

MND - провідна енергетична компанія в Центральній Європі, що працює в Австрії, Чехії, Німеччині та Україні. Маючи потужну базу як у традиційній, так і у відновлюваній енергетиці, MND виробляє, зберігає та торгує енергією, інтегруючи інноваційні технології, що сприяють збереженню довкілля. Спираючись на більш ніж столітній досвід роботи в нафтогазовій галузі, MND прагне задовольнити енергетичні потреби 21-го століття завдяки своєму досвіду в бурінні, геотермальних свердловинах, виробництві та зберіганні "зеленого" водню, уловлюванні та зберіганні вуглецю тощо. MND Group є дочірньою компанією KKCG, інноваційно-інвестиційної групи, заснованої підприємцем і філантропом Карелом Комареком.

Офіційні постачальники послуг