Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone Big Data Lab випустив нове покоління big data аналітиків

Vodafone Big Data Lab випустив нове покоління big data аналітиків

Vodafone Big Data Lab із гордістю оголошує про успішний випуск п'ятого покоління у галузі аналітики великих даних, машинного навчання та нейронних мереж. Це вже третій випуск школи, який відбувся під час повномасштабного вторгнення. Компанія відкрила попередню реєстрацію на новий курс для бажаючих опанувати big data аналітику.

Big Data Lab – це інтенсивний шестимісячний курс, який готує спеціалістів з аналітики даних, машинного навчання та нейронних мереж. Програма курсу розроблена найкращими фахівцями України та світу й дозволяє студентам здобути всі необхідні знання та навички для старту кар'єри у data science.

Структура курсу:

  • Підготовчі курси тривають 1 місяць. Включають вивчення математики та основ програмування на Python.
  • Основний курс містить 10 дисциплін і триває 5 місяців.
  • Фінальний проект. Один місяць.

Після завершення основного курсу, студенти готують та захищають великий фінальний проєкт, що включає сучасні робочі задачі, надані data science підрозділом Vodafone Україна. Цей етап дозволяє студентам повністю пройти шлях розробки проекту з аналізу даних, закріпити теоретичні знання на практиці, працюючи з реальними даними, та презентувати свої рішення менторам та колегам. У результаті випускники отримують повноцінний проєкт у своєму портфоліо.

У 2024 році дипломи з відзнакою отримали 12 випускників, які успішно завершили навчання і готові розпочати кар'єру в data science на позиціях Junior Data Scientist, Junior Analyst, Junior Data Analyst, Junior User Acquisition Analyst тощо.

Програма курсу спрямована на те, щоб у стислі терміни надати студентам глибокі теоретичні знання та практичні навички роботи з великими даними, що дозволяє їм впевнено входити у професійний світ data science.

Навчання проводиться онлайн з дотриманням правил безпеки під час повітряних тривог. Студенти мають можливість спілкуватись з менторами в режимі реального часу, а також переглядати записи лекцій.

Vodafone Big Data Lab незабаром відкриває новий набір на курс. Залишити заявку для отримання запрошення на відбір можна на сайті bigdatalab.com.ua

---

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Vodafone  
Прес-служба  
press@vodafone.ua

 

 

Про Big Data Lab

Big Data Lab – це комплексний інтенсивний курс з підготовки data science спеціалістів тривалістю 6 місяців. За час навчання студенти отримують повний набір знань і навичок, достатніх для старту кар’єри в data science: фундаментальні математичні знання, експертизу роботи з даними в різних галузях і практику з реальними великими даними Vodafone. Для курсу використовуються знеособлені дані.
Про Vodafone

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, зокрема мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 15 країнах та має партнерські угоди з операторами 45 країн. Станом на 20 червня 2024 року Vodafone надає послуги понад 330 мільйонам абонентів мобільного зв'язку і 21 мільйону користувачів фіксованого інтернету, 17 мільйонам користувачів ТВ-послуг, об’єднує понад 187 мільйонів IoT пристроїв і платформ та надає послуги на базі технології 5G у одній з найбільших в Європі 5G мереж у 8 країнах. Більш детальна інформація на сторінці: www.vodafone.com.

Vodafone Україна – провідна українська телеком компанія, що надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G, фіксованого зв’язку та інтернету. Інвестиції Vodafone у період активного будівництва мереж швидкісного в 2015 – 1 кварталі 2024 року досягли 43 млрд грн. Рекордні інвестиції дозволили забезпечити технологічне лідерство й розвивати нові технологічні послуги – Інтернет речей (IoT), технології та рішення для Smart City, аналітика великих даних, хмарні сервіси. В Україні послугами Vodafone користуються 15,8 млн клієнтів. З грудня 2019 року Vodafone Україна входить до складу NEQSOL Holding.

Про NEQSOL Holding

NEQSOL Holding – це диверсифікована група компаній, що працюють в енергетичній, телекомунікаційній, високотехнологічній і будівельній галузях.

Група компаній працює у Нідерландах, Великій Британії, США, Туреччині, Азербайджані, Україні, Грузії, Казахстані та ОАЕ.

Наприкінці 2020 року у зв'язку з планами щодо подальшого розвитку бізнесу в Україні холдинг відкрив представництво в Україні.

 

 

Офіційні постачальники послуг