Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Arzinger долучився до створення World Map of Food Law від глобальної мережі Food Law Network

Arzinger долучився до створення World Map of Food Law від глобальної мережі Food Law Network

Глобальна мережа Food Law Network запустила World Map of Food Law — мапу, яка оглядає законодавство у сфері харчової промисловості в понад 20 країнах світу, зокрема й в Україні.

Як багаторічні учасники мережі FLN, команда практики харчової промисловості Arzinger долучилася до створення мапи та підготувала короткий огляд українського законодавства, який зараз включає матеріал стосовно: вимог до країни походження продуктів харчування, визначення термінів «вегетаріанський» та «веганський», фортифікація продуктів харчування, а також застосування канабісу як інгредієнту у продуктах харчування або добавках.

У подальшому планується, що мапа буде наповнюватись й іншими актуальними темами із галузі регулювання харчових продуктів. За допомогою World Map of Food Law компанії, що працюють у цій галузі, можуть швидко та зручно дізнаватись про відповідне регулювання у різних країнах світу, що сприятиме розвитку бізнесу на інших ринках.

"Arzinger — єдина українська компанія-учасник мережі Food Lawyers Network. І це не дивно, адже ми маємо одну із найкращих експертиз у сфері харчового регулювання - best practice українського юридичного ринку. Ми надаємо повний спектр послуг: від регуляторних питань до представництва в судах та держорганах, працюємо із ризиками та законодавчими ініціативами у цій галузі. Серед наших клієнтів — міжнародні та українські компанії: виробники та імпортери, великі ритейлери, дистриб’ютори. Тим паче, що сфера харчової промисловості — не є поширеною індустріальною практикою на нашому юридичному ринку, і дуже круто бути частиною цієї унікальної мережі та долучатися до її ініціатив",
 — коментує Лана Сінічкіна, партнерка та керівниця практики харчової промисловості Arzinger.

Food Law Network — глобальна бізнес мережа юристів, які спеціалізуються у сфері харчової промисловості. Вона дає унікальну можливість професійно взаємодіяти з юристами із різних куточків світу, а також надавати послуги найвищого рівня для компаній, що розширюють свій бізнес глобально.

 

Офіційні постачальники послуг