Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Vodafone допомагає реабілітологам відновлювати здоров’я поранених

Днями Vodafone та Міжнародний Благодійний Фонд «Центр соціальних проєктів майбутнього» передали Реабілітаційному Центру «Галичина» стаціонарний підйомник для виконання вправ в басейні. Центр приймає велику кількість поранених, які потребують лікування, протезування та реабілітації після важких травм. Водні процедури є важливою складовою процесу реабілітації, особливо для пацієнтів з обмеженою рухливістю, зі спінальними травмами чи ампутаціями ніг. Отже, спеціальний стаціонарний підйомник, що встановили в басейні Центру, тепер працюватиме на фізичне відновлення пацієнтів.

Медицина – один з ключових напрямків, куди Vodafone Україна спрямовує свої благодійні ініціативи. В пріоритеті підтримка і фінансування тих ідей і проєктів, які допомагають лікарям рятувати більше життів українців на фронті і в тилу.

Серед таких ініціатив – проект з навчання військових медиків переливанню крові на догоспітальному етапі та забезпечення обладнанням для переливання та зберігання крові прифронтових стабілізаційних пунктів. Ця ініціатива реалізується в співпраці з Благодійним Фондом PULSE.

Ще один медичний проєкт напряму підтримується абонентами Vodafone Україна, які долучилися до проекту «Добра справа в подарунок» та задонатили накопичені бонуси на допомогу Українській Армії. Благодійний Фонд «Повернись живим» направляє зібрані абонентами кошти на оснащення Центру переливання крові на базі одного з військових шпиталів.

Не менш важливою є і підтримка самих лікарів. Тому Vodafone Україна у співпраці з волонтерським проєктом «Як ти, брате?» видав посібник «Тактична комунікація для медиків». У цьому посібнику, складеному фахівцями з ментального здоров’я, описані способи, які допомагають нашим українським медикам – і військовим, і цивільним – попри найважчі обставини через розмову допомагати тим, кого вони лікують, своїм колегам та самим собі.

Офіційні постачальники послуг