Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Вебінар «Перспективи для розвитку українського бізнесу на ринках ОАЕ та Саудівської Аравії»

Дата:
22 Серпня 2024
Час:
11:00 - 12:45
Місце:
Онлайн
Початок:
Вебінар «Перспективи для розвитку українського бізнесу на ринках ОАЕ та Саудівської Аравії»

Ринки країн Близького Сходу є дуже привабливими для українського бізнесу, адже вони відкривають нові перспективи для розвитку та диверсифікації експорту.

Близький Схід є динамічним та різноманітним регіоном, який, завдяки високому рівню економічного розвитку, зростаючому попиту на різноманітні товари та послуги, а також сприятливому бізнес-середовищу, пропонує українським компаніям можливості для експорту своєї продукції, зокрема в сферах аграрного сектору, харчової промисловості, будівництва, машинобудування, ІТ та ін. Близький Схід також є важливим джерелом інвестицій та інновацій для українського бізнесу, особливо в галузях відновлюваної енергії, ІТ, фінтеху та агро.

Окрім того, успішне завершення переговорів про економічне партнерство між Україною та Об’єднаними Арабськими Еміратами (які є своєрідним торговельним, економічним та фінансовим хабом), передбачає спрощення доступу як до ринків товарів, так і до ринків послуг двох країн, та закладає підґрунтя для поглиблення співпраці в торговельній, інвестиційній, економічній, цифровій та інших сферах. Це, в свою чергу, стимулює український бізнес із більшим інтересом дивитися в сторону Близького Сходу.

Однак, для успішного виходу на ці ринки українським компаніям необхідно враховувати специфіку культури, законодавства, стандартів якості та бізнес-етики країн Близького Сходу, а також знати про можливі ризики та виклики, які можуть виникнути під час такої співпраці.

Тому ми запрошуємо всіх хто зацікавлений перспективами для українського бізнесу на ринках країн Близького Сходу, на онлайн-подію «Перспективи для українського бізнесу на ринках країн Близького Сходу», яку організовує BDO в Україні в партнерстві з Ukrainian Business Council в Дубаї та Північних Еміратах (UBC) та Ukrainian Arab Business Chamber.

Дата заходу: 22 серпня (чт.)

Час: 11:00-12:45

Формат: Онлайн в Microsoft Teams

Реєстрація на захід є обов’язковою. Тільки зареєстровані учасники отримають посилання на трансляцію.

Захід буде особливо корисним для:

Підприємців, власників та керівників українського бізнесу, інвесторів, фахівців у сфері міжнародної торгівлі та економічної інтеграції, а також всіх хто цікавиться бізнес-можливостями в країнах Близького Сходу.

Теми заходу:

  • Огляд ринку та споживчого попиту в ОАЕ та Саудівській Аравії. Експортно-імпортні відносини з Україною
  • Вимоги до сертифікації продукції в ОАЕ та Саудівській Аравії
  • Правові аспекти та регуляторні вимоги для ведення бізнесу на Близькому Сході
  • Огляд інструментів підтримки українських експортерів від ЕКА
  • Кейс компанії ELAN щодо виходу на ринок ОАЕ
  • Як BDO допомагає українським компаніям розвивати бізнес за кордоном?

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Спікери:

  • Олена Широкова, Президентка Ukrainian Business Council в Дубаї та Північних Еміратах (UBC), співзасновниця Ukrainian Arab Business Chamber
  • Микита Дорошенко, Віцепрезидент Ukrainian Business Council в Дубаї та Північних Еміратах (UBC), співзасновник Ukrainian Arab Business Chamber
  • Віра Савченко, СЕО BDO в Україні, член Правління Комітету з Відновлення України при Європейській Бізнес Асоціації
  • Денис Гарасюта, член правління, керівник відділу роздрібної торгівлі та малого й середнього бізнесу в Експортно-кредитному агентстві України (ЕКА)
  • Андрій Знайченко, співзасновник компанії Unixmart

Контактна особа:

Ольга Корнійченко, Директор з міжнародних комунікацій BDO в Україні

+380 95 724 45 05 / okorniichenko@bdo.ua


Організатори:

BDO в Україні є частиною мережі BDO, однієї з найбільших міжнародних аудиторських та консалтингових мереж, і працює на українському ринку з 1997 року. Сьогодні, компанія є одним із лідерів українського ринку та пропонує широкий спектр послуг, включно з аудитом, бухгалтерським аутсорсингом, податковим консультуванням, оцінкою активів та збитків від військових дій, бізнес та ІТ-консалтингом і допомагає українському бізнесу залучати іноземні інвестиції та виходити на міжнародні ринки. BDO активно залучена в проєкти економічного відновлення України і є партнером фандрайзингової платформи UNITED24, а СЕО компанії є Членом правління Комітету з Відновлення України при Європейській Бізнес Асоціації.

Ukrainian Business Council в Дубаї та Північних Еміратах (UBC) є неприбутковою організацією, яка була створена у 2016 році, офіційно ліцензована Торгово-промисловою палатою Дубая та є містком між українським і еміратським бізнес-середовищем. Головною метою UBC є налагодження співпраці між двома країнами, побудова міцних і прозорих зв’язків для бізнесу, покращення загального іміджу українських компаній та товарів в ОАЕ, cтворення інформаційної платформи для залучення інвестицій для відбудови України та підтримка української діаспори. Організація допомагає членам з процедурами відкриття та ведення бізнесу в ОАЕ, надає юридичну та візову підтримку, а також створює умови для вільного доступу та обміну діловою інформацією.

Ukrainian Arab Business Chamber сприяє розвитку економічних зв’язків шляхом адвокації та розширення можливостей українських та арабських ділових кіл на національному та глобальному рівнях. Палата ставить своїм пріоритетом сприяння розвитку торгівлі між українськими компаніями та країнами Близького Сходу: Бахрейн, Кувейт, Оман, Катар, Королівство Саудівська Аравія, Об’єднані Арабські Емірати та ін.

Офіційні постачальники послуг