Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AVELLUM виступила юридичним радником групи компаній Greenville у зв’язку з продажем проєкту у сфері відновлюваної енергетики

AVELLUM виступила юридичним радником групи компаній Greenville, яка провадить діяльність у сфері відновлювальної енергетики та житлової і комерційної нерухомості, у зв’язку з продажем проєкта у сфері відновлювальної енергетики, а саме вітрової електростанції на стадії готовності до будівництва загальною проєктованою потужністю близько 150 МВт.

Наша команда супроводжувала підготовку та узгодження всіх трансакційних та супутніх документів, включаючи комплексний договір купівлі-продажу, а також документи, що встановлюють забезпечення зобов’язань та регулюють механіку платежів. Крім того, ми супроводжували підписання та завершення трансакції.

Партнер AVELLUM Юрій Нечаєв зазначив: “Ми раді, що клієнт доручив нам супроводження цієї трансакції. Вплив та важливість цієї трансакції більш ніж очевидні в контексті поточних істотних викликів для української енергосистеми, а також для просування сталого розвитку”.

Включно із цією трансакцією, упродовж останніх чотирьох років AVELLUM консультувала проекти у сфері відновлюваної енергетики із загальною генеруючою потужністю 4,3 ГВт.

Команду AVELLUM очолив партнер Юрій Нечаєв за підтримки керуючих юристів Марини Буйницької та Олександра Володіна, а також юристки Ольги Рудевич.

Офіційні постачальники послуг