Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Redcliffe Partners консультувала Ukrainian Action щодо запуску програми реабілітації для ветеранів війни

Підтримка українських ветеранів війни є важливим кроком на шляху до перемоги та відновлення країни.

Для Redcliffe Partners велика честь мати можливість підтримати Ukrainian Action. Наша команда під керівництвом Наталії Герус, радниці, та Захара Кимберського, юриста, підготувала необхідні документи, надала юридичні консультації та допомогла у підготовці Меморандуму про взаєморозуміння, що встановлює принципи та процедури співпраці між Ukrainian Action та Міністерством у справах ветеранів України.

Ukrainian Action - це американська та британська неприбуткова благодійна організація, що займається підтримкою та відновленням України. Результатом співпраці між Ukrainian Action та Міністерством України у справах ветеранів стало налагодження співпраці з Міністерством у справах ветеранів України в рамках програми реабілітації "Герої української дії. Програма допомагає українським ветеранам війни, які страждають від посттравматичного стресового розладу, і включає двотижневий відпочинок у Карпатах, який направлений на психологічну підтримку та покращення самопочуття через групову терапію у поєднанні з фізичними вправами на свіжому повітрі у спокійній гірській місцевості.

Меморандум про взаєморозуміння був підписаний минулого місяця в Києві Максимом Кушніром, заступником міністра у справах ветеранів, та Джеффрі Хартманом, виконавчим директором Ukrainian Action.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, перейдіть за посиланням: Ukrainian Action Signs MoU with Ministry of Veterans Affairs | Ukrainian Action.

Офіційні постачальники послуг