Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

GOLAW успішно захистила інтереси компанії Evyap Trading Ukraine у податковому спорі

GOLAW успішно захистила інтереси компанії Evyap Trading Ukraine у податковому спорі

GOLAW успішно захистила інтереси провідної міжнародної компанії ТОВ «ЕВ'ЯП ТРЕЙДИНГ УКРАЇНА» – лідера з виробництва косметичних засобів - у спорі з податковим органом про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень, винесених на суму понад 65 мільйонів гривень.

Основною підставою нарахування штрафних санкцій стали безпідставні висновки податкового органу про начебто безоплатне використання компанією торгових марок своєї материнської компанії-нерезидента при реалізації товарів. Крім того, компанію звинувачували у опосередкованому наданні рекламних послуг нерезиденту через використання українською компанією в рекламі його торгових марок. В свою чергу, такі висновки стали підставою для збільшення податковою доходу компанії на суму в розмірі 4-х відсотків від загального обсягу реалізованих товарів та донарахування податкових зобов’язань з ПДВ.

Юристам GOLAW вдалося спростувати незаконні рішення податкового органу та довести необґрунтованість та безпідставність висновків податкового органу, які фактично мали характер припущень та суперечили не лише положенням Податкового кодексу, а й нормам цивільного законодавства щодо порядку використання торгових марок при реалізації товарів та в рекламі.

Над проектом працювали юристи практики податкового права GOLAW: партнер, керівник практики Ірина Кальницька та старший юрист Олена Сулима.

Офіційні постачальники послуг