Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Нагорода «Партнер року Microsoft 2024»

Нагорода «Партнер року Microsoft 2024»

BDO визнана переможцем кількох премій 2024 року

БРЮССЕЛЬ, 26 червня 2024 р. - Сьогодні BDO оголосила про перемогу в номінації «Партнер року Microsoft 2024» у наступних категоріях: SMC-SI «Розширення можливостей для клієнтських інновацій» на глобальному рівні, «Безпечна продуктивність» на глобальному рівні та «Переможець у Канаді» на рівні країни.

Компанія була відзначена серед глобального кола провідних партнерів Microsoft за демонстрацію досконалості в інноваціях та впровадженні клієнтських рішень на основі технологій Microsoft.

Пет Крамер, генеральний директор BDO, коментує: «Ми дуже раді, що Microsoft визнала нас Партнером року 2024. Наша всесвітня організація прагне надавати глобальні рішення для допомоги нашим клієнтам у вирішенні дедалі складніших бізнес-завдань та у відкритті нових можливостей. Наші відносини з Microsoft є невід’ємною частиною використання інновацій та передових технологій, а також нашого різноманітного досвіду, задля досягнення нашими клієнтами позитивних і стійких результатів».

Нагородами «Партнер року Microsoft» відзначаються ті партнери Microsoft, що розробили та впровадили значущі хмарні додатки, сервіси, пристрої та інновації у сфері штучного інтелекту протягом минулого року. Нагороди присуджуються в різних категоріях, а переможці обираються з понад 4700 номінацій з більш ніж 100 країн світу.

Про категорії-переможці

Глобальні нагороди SMC-SI «Інновації в галузі штучного інтелекту» та «Безпечна продуктивність» від корпорації Microsoft визнають експертизу в створенні безпечних рішень для організацій середнього розміру, що дозволяє їм досягати видатних результатів для клієнтів і створювати інклюзивні економічні можливості. Нагорода «Безпечна продуктивність» окремо відзначає партнерів за надання додаткових послуг, які допомагають клієнтам отримати максимальну віддачу від інвестицій в Microsoft 365.

Підхід BDO полягає у використанні свого досвіду в області інновацій та безпеки, щоб допомогти клієнтам управляти ризиками, пов’язаними з хмарними технологіями, модернізувати технології, використовуючи існуючі платформи та інвестиції, а також сприяти безпечному та відповідальному впровадженню штучного інтелекту для розширення можливостей своїх співробітників і вирішення бізнес-завдань.

BDO в Канаді була визнана глобальним партнером року

Нагорода «Партнер року в країні/регіоні Microsoft» присвоєна за видатні досягнення та інновації партнерів на рівні країни/регіону, що відзначає партнерів, які створили рішення та послуги на основі хмарних технологій та платформ Microsoft, і які досягли значного зростання своєї клієнтської бази та/або доходів.

Всесвітня організація BDO також стала фіналістом у категорії «Змінотворець Сталого Розвитку»

«Вітаємо переможців та фіналістів премії Партнер року Microsoft 2024!» - сказала Ніколь Дезен, директор з питань партнерства та корпоративний віце-президент Microsoft. «Імпульс, викликаний численними оголошеннями про ШІ та копайлоти цього року, стимулював інновації серед наших партнерів, що дозволило їм надавати революційні послуги та рішення для клієнтів. Мене надихають можливості та креативність нашої партнерської екосистеми, а цьогорічні переможці чудово демонструють найкраще з того, що можливо завдяки штучному інтелектові та хмарним технологіям Microsoft».

Нагороди «Партнер року Microsoft 2024» оголошено напередодні цифрового заходу Microsoft, MCAPS Start for Partners, який відбудеться 10 та 11 липня. Партнери отримають визнання на MCAPS Start for Partners напередодні особистих урочистостей під час тижня Microsoft Ignite у листопаді.

Будь ласка, звертайтеся до нас у разі виникнення додаткових питань.

Джерело: BDO Global.

Офіційні постачальники послуг