Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Онлайн-лекція «Що менеджери повинні делегувати АІ?»

Дата:
25 Червня 2024
Час:
17:00 - 18:00
Місце:
Онлайн
Онлайн-лекція «Що менеджери повинні делегувати АІ?»

Дізнавайтеся на онлайн-лекції з Олександром Романко, професором та директором-засновником магістерської програми Technology Leadership & AI в Амерікан Юніверсіті Київ (АЮК) https://auk.edu.ua/ua/.

Лекція створена спеціально для менеджерів корпорацій та бізнесу, які прагнуть бути інноваторами та лідують цифрову трансформацію.

На події ви:

  • зрозумієте як перейти від дескриптивної до прескриптивної аналітики, щоб приймати бізнес рішення на стратегічному рівні
  • дізнаєтесь, які задачі можна делегувати АІ, щоб збільшити ефективність бізнес процесів
  • зануритесь у практичні кейси використання AI-моделей та ChatGPT

Обов’язкова реєстрація за посиланням:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/3317187227867/WN__P3CKkdsSwOhZDfRL0EfwQ

Коли: 25 червня 2024 р., 17:00 – 18:00

Мова заходу: англійська

Долучайтеся до лекції та почніть використовувати ChatGPT та AI-технології у своїй роботі вже зараз!

Про викладача:

Окрім викладання в АЮК, Олександр Романко є провідним науковим співробітником відділу кількісних досліджень фінансових ризиків у SS&C Technologies Canada, а також ад’юнкт-професором в University of Toronto, УКУ та KSE. Д-р Романко здобув Ph.D. з інформатики в McMaster University. Раніше працював старшим науковим аналітиком і менеджером з кількісних досліджень у підрозділі Watson Financial Services IBM.  Олександр отримав кілька галузевих нагород, у т.ч. премію IBM за видатні технічні досягнення (2014) та нагороду IBM Excellence Award для кількісної дослідницької групи IBM Risk Analytics (2012).

Дослідження О. Романко зосереджені на алгоритмах оптимізації, оптимізації фінансового портфеля, машинному навчанні та АІ для управління фінансами та ризиками. У 2019-2020 рр. він був старшим радником з питань політики Анни Новосад, Міністра освіти і науки України. Наразі є членом ради директорів Наукового товариства ім. Т.  Шевченка у Канаді.

Офіційні постачальники послуг