Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Huggies® профінансував закупівлю медичного обладнання, що збільшуватиме шанси на здорове майбутнє «поспішайок»

Huggies® профінансував закупівлю медичного обладнання, що збільшуватиме шанси на здорове майбутнє «поспішайок»

Huggies® у партнерстві з благодійним фондом «Амор Юкрейн Хелс Організейшн» профінансував закупівлю 7 сучасних кювезів BabyPod2 з новітніми апаратами для штучної вентиляції легень. Ці евакуаційні системи допомагатимуть лікарям боротися за здоров’я щонайменше 1500 передчасно народжених малюків щорічно. За потреби — просто дорогою до лікарень.

У 2023 році в Україні народилося 187 тисяч дітей. Це найменший показник за час незалежності. За даними Електронної системи охорони здоров’я, за 11 місяців 2023 року в Україні передчасно народилися майже 8200 малюків — 5,5% від усіх новонароджених. Серед причин Міністерство охорони здоров’я України зазначає стрес і загострення проблем зі здоров’ям у породілль. Саме тому нині як ніколи важливо мати необхідне обладнання для найкращого піклування про передчасно народжених малюків і в лікарнях, і дорогою до них.

За словами Наталії Мартьянової, завідувачки неонатального центру Миколаївської обласної дитячої клінічної лікарні, госпіталізація й належне перевезення передчасно народжених діток, особливо в таких небезпечних регіонах як південь України — просто життєва необхідність. «З 24 лютого 2022 року наша неонатальна бригада транспортувала до відділення інтенсивної терапії 336 новонароджених, котрі потребували штучної вентиляції легень. Можливість використання під час транспортування передового транспортного інкубатора BabyPod 2 із синхронізованим апаратом ШВЛ дозволить своєчасно стабілізувати стан таких дітей та підвищить шанси на порятунок їх життів», — переконана пані Наталія.

Huggies ще з 2015 року прагне покращувати та надавати найкраще піклування для передчасно народжених малюків у межах своєї соціальної програми «Народжені для обіймів». Її мета —популяризувати метод Кенгуру, який є золотим стандартом виходжування «поспішайок». Тільки за останній рік 1800 батьків передчасно народжених малюків отримали від волонтерів бренду Huggies допомогу у вигляді спеціальних підгузків для дітей з малою вагою, а також необхідну інформацію про догляд за передчасно народженою дитиною за методом Кенгуру.

Олександр Гарбаренко, генеральний директор компанії Kimberly-Clark в Україні та Центральній Європі, яка є виробником бренду Huggies, каже, що постійно зростаюча потреба у безпечному перевезенні передчасно народжених малюків до лікарень стимулювала компанію розширити програму. «Життя кожної дитини — безцінне. Евакуаційні системи дозволятимуть не тільки безпечно та комфортно перевозити передчасно народжених малюків, а й надавати їм повний комплекс реанімаційних заходів під час транспортування. Ми сподіваємося, що 7 кювезів BabyPod2 допомагатимуть малюкам та лікарям у їхній боротьбі за життя», — зазначив він.

BabyPod2 разом із новітнім апаратом для штучної вентиляції легень — Т6 Advanced Mode — це передовий евакуаційний комплект. Обладнання універсальне, тож його можна використовувати не тільки в дорозі, а і як стаціонарний кювез із ШВЛ (якщо такого не вистачає в реанімаційному відділенні лікарні).

«Крім усіх технологічних переваг кювези в поєднанні з транспортним ШВЛ є легкими у використанні та не потребують інтенсивного навчання для медичного персоналу. Різні режими вентиляції наданих апаратів ШВЛ забезпечують чудову адаптацію до будь-яких вимогливих клінічних сценаріїв. За нашими прогнозами, це обладнання допомагатиме надавати найкраще піклування для понад 1500 маленьких пацієнтів щорічно», — зазначив директор фонду «Амор Юкрейн Хелс Організейшн» Олег Ситник.

7 кювезів BabyPod2 вартістю 9 млн грн вже допомагають лікарям і породіллям у реанімаційних відділеннях Миколаївської, Черкаської, Івано-Франківської обласних дитячих лікарень, Обласного перинатального центру у Запоріжжі, Уманської центральної районної лікарні, Вознесенської багатопрофільної лікарні та Хмельницького перинатального центру.


Про Kimberly-Clark

Kimberly-Clark (NYSE: KMB) та її надійні бренди є невід’ємною частиною життя людей у понад 175 країнах. Наше портфоліо брендів, зокрема Huggies, Kleenex, Scott, Kotex, Cottonelle, Poise, Depend, Andrex, Pull-Ups, GoodNites, Intimus, Plenitud, Sweety, Softex, Viva та WypAll - № 1 або № 2 приблизно в 80 країнах. У своїй діяльності компанія керується практиками сталого розвитку, що підтримують здорову планету, створюють міцні спільноти та забезпечують процвітання нашого бізнесу протягом десятиліть. Дізнатися більше новин чи ознайомитися зі 150-річною історією інновацій компанії можна на сайті kimberly-clark.com.

Офіційні постачальники послуг