Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Сила міжнародної освіти під час війни: віртуальна відкрита розмова з Треєм Холландом (PSI Kyiv)

Дата:
20 Червня 2024
Час:
18:00 - 20:00
Місце:
Онлайн
Сила міжнародної освіти під час війни: віртуальна відкрита розмова з Треєм Холландом (PSI Kyiv)

Раді запросити Вас на перший Virtual Open Talk від PSI Kyiv (Печерська міжнародна школа міста Києва)!

Наш перший спікер – Трей Холланд, директор Печерської міжнародної школи. Приєднуйтесь до нас у Zoom 20 червня о 18:00 (за київським часом). Тема заходу: Power of International Education During War.

Печерська міжнародна школа (PSI Kyiv) – це незалежна міжнародна школа, що надає високоякісну освіту учням різного віку. Наші програми спрямовані на розвиток критичного мислення, творчих здібностей та лідерських якостей у наших учнів.

Мова заходу - англійська. Обов’язкова реєстрація за посиланням.

Про спікера

Трей Холланд має понад 30-річний досвід роботи вчителем та керівником у сфері міжнародної освіти та сьогодні обіймає посаду директора Pechersk School International. До того, як стати директором PSI, він працював виконавчим директором та керівником школи Safe Passage (Гватемала). Трей також заснував міжнародну фірму зі сталого розвитку та очолював ініціативи зі стратегічного планування, фінансового менеджменту та організаційних реформ для неприбуткових організацій та муніципалітетів у США та Латинській Америці. Протягом своєї кар'єри він викладав і працював на чотирьох континентах.

Слідкуйте за Печерською міжнародною школою на сторінках її соціальних мереж:

Офіційні постачальники послуг