Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Команда Egis долучається до діалогу про зелене відновлення та реконструкцію України на міжнародному транспортному форумі в Лейпцизі

Команда Egis долучається до діалогу про зелене відновлення та реконструкцію України на міжнародному транспортному форумі в Лейпцизі

Цього року, 22 травня, наша команда взяла участь в офіційному паралельному заході «Планування зеленого відновлення та реконструкції України», який акцентував увагу на вирішальній ролі транспортного планування у відновленні та реконструкції України.

Захід мав на меті визначити, як транспортне моделювання може бути використане в Україні у процесі відновлення за кращими, ніж раніше, принципами, а також пролити світло на планування, інституційні, координаційні та інші аспекти і вимоги такого складного процесу реконструкції. Egis вже реалізує низку проектів з реконструкції в Україні і планує і надалі розширювати свій внесок та ділитися глобальним досвідом у майбутньому процесі відновлення.

Паралельний захід був організований Європейською Комісією та Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України в рамках фінансованого ЄС проекту «Підтримка органів влади України в розробці національної транспортної моделі та майстер-плану», який стане інструментом, що забезпечуватиме підтримку планування інвестицій у транспортний сектор України.

На панельній дискусії спікери розглянули наступні теми:

  1. Довгострокове планування та підтримка відновлення транспортного сектору в Україні.
  2. Транспортне моделювання: роль моделювання у плануванні та відновленні зруйнованої транспортної інфраструктури.
  3. Можливі шляхи співпраці та участь сусідніх країн і МФО у відновленні та реконструкції.

Модератором дискусії виступив Аднан Рахман, керівник проекту «Підтримка органів влади України в розробці національної транспортної моделі та майстер-плану», що здійснюється за фінансової підтримки ЄС, а у дискусії взяли участь:

  • Сергій Деркач, Заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України;
  • Арун Тхангарадж, Заступник міністра Транспорту Канади;
  • Магда Копчинська, Генеральний директор з мобільності та транспорту Європейської Комісії (DG-MOVE, Європейська комісія);
  • Роберт де Грут, Віце-президент Європейського інвестиційного банку;
  • Мірча Пескалуце, Державний секретар, Міністерство інфраструктури та регіонального розвитку Молдови;
  • Наталія Форсюк, Стратегічний радник з питань України та Європи; Заступник Міністра інфраструктури України 2019-2021.
  • Шомік Радж Мендіратта, Менеджер практики транспорту в Європі та Центральній Азії, Світовий банк.

Щорічний Міжнародний транспортний форум у Лейпцизі збирає політиків та експертів щоб обговорити нагальні транспортні питання та визначити план дій глобальної транспортної політики. Форум привертає увагу багатьох високопосадовців, фінансових установ та інших ключових гравців у сфері розвитку транспорту, роблячи його цінною платформою, до якої варто долучитися.

Прес-реліз доступний за посиланням: ЄС проводить сайд-івент «Планування зеленого відновлення та реконструкції України» на Міжнародному транспортному форумі в Лейпцигу | EEAS (europa.eu)

Офіційні постачальники послуг