Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Олександр Лопатін, ITW Systems : основний і безцінний ресурс нашої компанії – це люди

Олександр Лопатін, ITW Systems : основний і безцінний ресурс нашої  компанії – це люди

Сьогодні, у період економічної кризи та соціальної турбулентності кожен бізнес переживає непростий час. Перед компаніями стоїть відповідальне  завдання зберегти виробничі потужності, втримати фінансовий оборот  та робочі місця. Саме ставлення до своєї команди виходить сьогодні на перший план та є показником порядності бізнесу, - на цьому наголосив Олександр Лопатін, засновник компанії  IТW Systems, у своєму великодньому зверненні до співробітників .

«Наша команда - це наш найцінніший ресурс. Безпека та здоров'я співробітників для нас головний пріоритет. Ми робимо все можливе, щоб підтримати наших працівників у цей нелегкий час», - зазначив Олександр Лопатін.

ITW Systems у зв’язку з епідемією довелося внести ряд змін у бізнес-процеси, з'явилися додаткові витрати і певні незручності, але, разом з цим, першочергово в компанії вжили ряд заходів для убезпечення співробітників:

  • перевели людей на віддалений режим роботи. На даний момент всі співробітники офісів ITW Systems працюють дистанційно;
  • компанія наразі продовжує виплачувати заробітну плату усім працівникам у повному обсязі;
  • змінено робочі процеси і протоколи безпеки, щоб дозволити співробітникам, які працюють на виробництві, продовжувати працювати безпечно: закупили маски, рукавички, антисептичні засоби, забезпечено трансфер персоналу на виробництво, мінімізовано залученість персоналу на місцях; забезпечено дотримання оптимальної дистанції між співробітниками на виробництві;
  • відбувається постійний моніторинг ситуації та відпрацьовані механізми оперативного реагування в разі потреби.

«Безумовно, важко спрогнозувати, як будуть розвиватися події, як довго триватиме ця ситуація, і як, в результаті, вона позначиться  на бізнесі. Але ми не втрачаємо оптимізму. Ми змогли вистояти і зберегти команду під час подій 2013-2014 років, зараз у  нас також є план для швидкого відновлення виробництва, як тільки ситуація стабілізується. І найголовніше, у нас є лояльна і віддана команда, а це завжди запорука успіху» - підкреслюють у компанії.

В ITW Systems в цей складний період основним пріоритетом є здоров’я співробітників, все інше – другорядне. Головне завдання,яке ставить компанія перед собою на сьогодні, -  впоратись із вірусом та його наслідками, і зберегти компанію.

Офіційні постачальники послуг