Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Іван Бондарчук промотований на посаду партнера LCF Law Group

Іван Бондарчук промотований на посаду партнера LCF Law Group

Юридична група LCF рада повідомити, що Іван Бондарчук промотований на посаду партнера. Він очолюватиме практику «Energy and Projects».

Іван має 10-літній професійний досвід у сфері енергетичного права. Керував проєктами у галузі енергетики та інфраструктури, зокрема, з питань інвестицій, транзакцій та державного регулювання. Супроводжував національних та міжнародних інвесторів проєктів альтернативної енергетики. Серед клієнтів такі компанії: Scatec Solar, Finance Real, Elementum Energy, UDP Renewables, Esotech, United Green, ДТЕК.

Іван є членом правління Української вітроенергетичної асоціації та Головою Комітету Асоціації правників України з питань енергетики, нафти та газу.

«Іван – юрист з надзвичайно високим рівнем експертизи в дуже складній галузі. Сьогодні, коли енергетика нашої країни зазнає постійних руйнувань, частина потужностей знаходяться на окупованих територіях, його знання просто критично важливі. Слід відмітити досвід роботи Івана не лише з українськими компаніями, а й з міжнародними та іноземними проєктами», — коментує Анна Огренчук, керуюча партнерка LCF Law Group.

«Вітаємо Івана із заслуженим підвищенням. Цьому передували роки наполегливої праці та успішна реалізація багатьох проєктів. Та, я впевнений, найголовніші, найяскравіші досягнення, перемоги і визнання у Івана ще попереду – тепер вже на посаді партнера LCF Law Group», — відмітив старший партнер Артем Стоянов.

Офіційні постачальники послуг