Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Miratech 12-й рік поспіль відзначається у списку 100 найкращих світових аутсорсингових компаній 2024 року

Miratech 12-й рік поспіль відзначається у списку 100 найкращих світових аутсорсингових компаній 2024 року

НЬЮ-ЙОРК, 20 лютого 2024 р. - Miratech, провідна міжнародна компанія у сфері надання ІТ-послуг та консалтингу, вкотре була відзначена IAOP (International Association of Outsourcing Professionals®) як "Rising Star" у списку “Global Outsourcing 100®” 2024 року. Це вже 12-й рік поспіль, коли компанія отримує це визнання.

Рейтинг “Global Outsourcing 100” 2024 року відзначає найкращих світових консультантів та постачальників аутсорсингових послуг. Оцінювання базується на суворій методології підрахунку балів, яка включає оцінку незалежної групи клієнтів IAOP, які мають великий досвід у виборі постачальників послуг аутсорсингу та радників для своїх організацій. Рейтинговий бал Miratech базувався на семи категоріях, включаючи розмір і темп зростання, рекомендації клієнтів, нагороди та сертифікати, інноваційні програми та корпоративну соціальну відповідальність.

"У рік, що характеризується значними цифровими трансформаціями, “Global Outsourcing 100®” 2024 року підкреслює неабиякий успіх та адаптивність постачальників послуг та консультантів. Цьогорічний список відзначає організації, які не лише процвітають, але й досягають успіху, впроваджують інновації та встановлюють нові галузеві стандарти в цій новій ері, - заявила Дебі Хемілл, генеральний директор IAOP. - Ми щиро вітаємо Miratech із заслуженим місцем серед найкращих у світі".

“Global Outsourcing 100”, який складається вже вісімнадцятий рік поспіль, є престижним щорічним рейтингом, що відзначає найкращих світових постачальників аутсорсингових послуг. Для Miratech велика честь бути частиною цього списку, поряд з іншими провідними компаніями в галузі.

"Ми раді бути серед 100 найкращих аутсорсингових компаній дванадцятий рік поспіль.  Ми вважаємо, що це відображає нашу репутацію досконалості, успіх клієнтів та інновації. Минулого року ми впроваджували інновації та вдосконалювали нашу CX-пропозицію, включно з MiraCloud, нашим новим хмарним сервісом. Ми з нетерпінням чекаємо можливості продовжувати розширювати кордони в індустрії CX та аутсорсингу, щоб допомагати нашим клієнтам на кожному кроці їхньої цифрової трансформації", - коментує Олександр Олешко, старший віце-президент Miratech з глобальних поставок.


Контакти для ЗМІ: 

Тел: +1 212 858 7600

Електронна пошта: marketing@miratechgroup.com

Про Miratech  

Miratech допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є глобальною компанією з IT-сервісів та консалтингу, яка об'єднує інновації глобальних підприємств та стартапів. Сьогодні ми підтримуємо цифрову трансформацію найбільших підприємств на планеті.

Співпрацюючи з великими та малими гравцями, ми залишаємося на передовій технологій, будучи гнучкими, навіть як глобальний лідер, і створюємо технології, що допомагають нашим клієнтам ще більше покращити свій бізнес.

Для отримання додаткової інформації відвідайте https://miratechgroup.com/.

Про IAOP 

IAOP - це спільнота постачальників, в основі якої лежить співпраця, що сприяє досягненню виняткових результатів у бізнесі та суспільстві. Наші члени та афілійовані особи з усього світу беруть участь у конференціях IAOP, навчаються на засіданнях відділень IAOP, проходять навчання та отримують сертифікати на курсах та семінарах IAOP, а також спілкуються через соціальні мережі IAOP, і все це з однією метою - покращення бізнес-результатів.

Незалежно від того, чи є ви клієнтом, постачальником або консультантом, новачком у моделях співпраці, таких як аутсорсинг, або досвідченим професіоналом, IAOP з'єднує вас і вашу організацію з нашою зростаючою глобальною спільнотою та ресурсами, необхідними для отримання результатів, на які заслуговує і яких вимагає ваша компанія. Для отримання додаткової інформації та про те, як ви можете долучитися, відвідайте www.IAOP.org.

Офіційні постачальники послуг