Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

WTR 1000 2024 високо оцінює практику інтелектуальної власності Василь Кісіль і Партнери на чолі з Іларіоном Томаровим

Міжнародне авторитетне видання World Trademark Review 1000 вже 11 років поспіль включає практику інтелектуальної власності Василь Кісіль і Партнери до переліку провідних професіоналів у сфері захисту торговельних марок. Робота команди юристів на чолі з Іларіоном Томаровим отримала високу оцінку рейтинга – Silver.

Аналітики видання зазначають: «Команда Василь Кісіль і Партнери є визнаним лідером у сфері захисту прав на торговельні марки, а також має значний досвід у питаннях боротьби із сірим імпортом. Досвідчені юристи надають послуги у справах щодо порушення прав інтелектуальної власності».

Іларіон Томаров, керівник практики інтелектуальної власності, радник, отримав високу оцінку дослідників WTR 1000: «Іларіон є надзвичайним професіоналом і надає блискучу юридичну підтримку у складних справах щодо захисту торговельних марок. Він заповзятий та орієнтований на результат».

Видання World Trademark Review 1000 визначає провідних професіоналів, які надають юридичні послуги з питань торговельних марок в усьому світі. Рейтинг укладається за результатами дослідження, що охоплює понад 70 юрисдикцій.


Детальнішу інформацію можна отримати від Ольги Шевченко, менеджерки зі зв’язків із громадськістю за тел.: +380 67 358 47 82 або електронною поштою: shevchenko@vkp.ua

Про фірму

Заснована 1992 року, «Василь Кісіль і Партнери» є українською юридичною фірмою, яка надає інтегрований юридичний супровід у галузях банківського і фінансового права, злиттів і поглинань, ринків капіталів, конкуренційного права та міжнародної торгівлі, вирішення спорів, публічної адвокації, податкового законодавства, енергетики і природних ресурсів, інтелектуальної власності,  праці та зайнятості, нерухомості і будівництва, а також ДПП, концесій та інфраструктури. «Василь Кісіль і Партнери» є членом та ексклюзивно представляє українську юрисдикцію у таких авторитетних міжнародних профільних об'єднаннях: TerraLex (160 юридичних фірм у 100 країнах), Cathay Associates (40 юридичних фірм з 500 офісами у світі у 43 містах Європи та Азії) та Ius Laboris (1700 юристів практики праці та зайнятості у 50 країнах). Керуючим партнером адвокатського об’єднання «Василь Кісіль і Партнери» з 2015 року є Андрій Стельмащук.

Офіційні постачальники послуг