Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Оновлення Copilot для Microsoft 365 для компаній будь-якого розміру

Оновлення Copilot для Microsoft 365 для компаній будь-якого розміру

Штучний інтелект завойовує все більше прихильників по всьому світу, його все частіше використовують для роботи та повсякденного життя.

Поки Microsoft удосконалює, виводить на новий рівень та розширює можливості використання ШІ-інструменту Copilot для кожного з нас, ми пропонуємо скористатися перевагами Copilot передплатникам Microsoft 365.

Нагадаємо, що Copilot для Microsoft 365 став загальнодоступним для підприємств у листопаді, саме тоді 40% компаній зі списку Fortune 100 почали використовувати Copilot, а згодом і такі компанії, як Visa, BP, Honda, Pfizer, і партнери: Accenture, KPMG і PwC.

Сьогодні ми раді повідомити, що Copilot для Microsoft 365 відтепер доступний для організацій будь-якого розміру із підпискою:

  • Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business Premium
  • Microsoft 365 E5
  • Microsoft 365 E3
  • Office 365 E3 і Office 365 E5 (раніше потрібна була ліцензія Microsoft 365).

Тобто, немає мінімальних вимог до кількості ліцензій: ідеальний спосіб поступово вводити цей інноваційний помічник у вашу роботу та контролювати витрати з максимальною гнучкістю.

Copilot для Microsoft 365 працює з усім вашим всесвітом робочих даних, включно з електронною поштою, нарадами, чатами, документами, а також з Інтернетом.

За допомогою підказок Copilot може генерувати оновлення статусу на основі ранкових зустрічей, електронних листів і ланцюжків чату.

Сервіс інтегрований у програми, якими мільйони людей користуються щодня, включаючи Microsoft Teams. Copilot запускає ваш творчий потенціал у Word, аналізує дані в Excel, розробляє презентації в PowerPoint, сортує вашу поштову скриньку Outlook, підсумовує зустрічі в Teams – незалежно від того, були ви присутні чи ні, та багато іншого.

Не зволікайте, звертайтеся для отримання консультації стосовно можливостей, придбання та активації Microsoft 365 Copilot за тел.: +380444902220, чи на: cloud@innoware.com.

Офіційні постачальники послуг