Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Вебінар «Стійкість чи вигорання? Як лідери та керівники закінчують рік та що буде важливо врахувати для не менш складного 2024-го»

Дата:
7 Грудня 2023
Час:
10:00 - 21:00
Місце:
Онлайн
Вебінар «Стійкість чи вигорання? Як лідери та керівники закінчують рік та що буде важливо врахувати для не менш складного 2024-го»

Дата: 7 грудня

Час: 10:00

Формат: онлайн

Зареєструватися на вебінар


Добігає завершення вже 2-й рік мужньої боротьби українців із ворогом та викликами війни. Ми невпинно демонструємо резильєнтність, проте випадки емоційного вигорання дедалі частішають саме серед керівників компаній – людей, які відповідальні за клімат у команді, стратегію та іноді непопулярні рішення.

Враховуючи цю тенденцію, темою наступного вебінару в рамках ініціативи CMS Rebuilding Ukraine: People ми обрали питання вигорання керівників, поради щодо збереження їхньої стійкості в наступному 2024 році, який безумовно буде повен нових, не менш складних викликів.

Вебінар відбудеться 7-го грудня о 10:00 за київським часом на платформі Zoom.

Команда CMS запросила відомих фахівців об’єднаних метою розкрити причини, наслідки та методи протидії вигоранню керівників українського бізнесу. Оксана Семенюк, менторка з організаційних трансформацій та поведінкова стратегиня, розповість про те, як почуваються та про що рефлексують лідери та керівники в постійному стресі та невизначеності в світі та в Україні; Віра Ларіна, директорка бізнес-групи в ІТ-компанії Miratech, поділиться стратегіями, які використовували лідери для розвитку своєї стійкості та стійкості своїх команд у 2023 році; Володимир Станчишин, психолог-психотерапевт, співзасновник та керівник Центру психічного здоров'я «Лабораторія змін», розповість, які різдвяні та новорічні обіцянки важливо скласти, щоб розвиватись у 2024 році, та як тримати власний ресурс у балансі.

Модераторками дискусії будуть Ольга Бєлякова, партнерка київського офісу CMS та співкерівниця практики технологій, медіа та телекомунікацій CMS у Центральній та Східній Європі, та Тетяна Бугасова, виконавча директорка київського офісу CMS.

Дискусія буде інтерактивною, насиченою та цікавою. Доєднуйтесь!

Участь у вебінарі безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Робоча мова – українська.

Зареєструватися на вебінар

Офіційні постачальники послуг