Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Innoware розширює команду Microsoft Dynamics 365 Business Central

Компанія Innoware активно впроваджує рішення Microsoft у всьому світі, зокрема в Україні ми забезпечуємо ефективний перехід українського бізнесу від російського програмного забезпечення на сучасні надійні рішення Microsoft. У зв'язку зі збільшенням кількості таких проєктів, Innoware розширює команду MS Dynamics 365 Business Central.

Ми запрошуємо спеціалістів на позиції консультантів MS Dynamics 365 Business Centrаl із різним досвідом і бекграундом – Стажер, Junior, Middle, Senior та розробників – Middle і Dev Lead.

Як компанія, що більше 22-х років надає кваліфіковані консалтингові послуги з впровадження та підтримки ERP, СRM систем і хмарних бізнес-рішень, ми виступаємо за відкриті, чесні відносини та взаємну довіру. У наших співробітниках ми цінуємо професіоналізм, відповідальність, цілеспрямованість, високу вмотивованість і бажання розвиватись. Все це надважливо для підтримки високих стандартів консалтингових послуг, які наша компанія надає клієнтам. Тож, ми шукаємо людей, які поділяють наші цінності.

З Innoware ви отримаєте можливість працювати в провідній IT консалтинговій компанії, будете брати участь у проєктах для українських і зарубіжних компаній, постійно розвиватись, зростати кар’єрно та професійно.

Ми пропонуємо вам:

  • Динамічну роботу, різноманітні задачі у проєктах для українських і зарубіжних клієнтів.
  • Практику англійської мови.
  • Умови для постійного професійного розвитку, кар’єрного зростання, підвищення кваліфікації.
  • Міжнародну сертифікацію Microsoft.
  • Підтримку ментора у нових для вас задачах і активностях.
  • Роботу в професійній, відкритій, командоорієнтованій атмосфері.
  • Можливість працювати як із нашого офісу в Києві, так і з дому (на ваш вибір).
  • Оплачувані відпустку та лікарняні, нормований робочий час.
  • Конкурентну грошову винагороду, постійний full-time контракт.

Наразі у нас відкриті такі вакансії:

Відкриті позиції в Innoware – це чудова можливість для досвідчених спеціалістів поглибити свої знання і підвищити свою кваліфікацію, працювати з новими клієнтами та бізнес-процесами, а для фахівців-початківців – розпочати свою кар’єру і стати професіоналом разом із нами.

Якщо вас зацікавила будь-яка з наших пропозицій, будь ласка, надсилайте своє детальне резюме українською або англійською мовою на IWwork@innoware.com.

Приєднуйтесь до нас і впроваджуйте проєкти разом із досвідченою командою Innoware!

Офіційні постачальники послуг