Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Каденція Анни Огренчук на посаді президентки Асоціації правників України завершилася

Каденція Анни Огренчук на посаді президентки Асоціації правників України завершилася

У липні 2021 року розпочалася дворічна каденція Анна Огренчук, керуючої партнерки LCF Law Group, на посаді президентки Асоціації правників України – всеукраїнської професійної спільноти, що має понад 20-літню історію та сьогодні налічує більше 7 тис. учасників.

У передвиборчій програмі Анни, а потім у планах роботи Асоціації серед пріоритетів  були розвиток професії, жіноче лідерство, удосконалення правничої освіти та багато інших пунктів. Проте повномасштабне вторгнення рф в Україну перекреслило все та примусило займатися зовсім іншими питаннями.

Основним пріоритетом стала робота з протидії агресії рф. Асоціація зосередилася на посиленні міжнародної співпраці, наданні юридичної допомоги українському бізнесу і громадянам, а також підтримці колег-правників, які постраждали від збройної агресії рф.

Але, разом з тим, вдалося реалізувати і багато планів із передвиборчої кампанії. Так, було посилено фінансову незалежність Асоціації, завершено роботу над проєктом Етичного кодексу юридичного бізнесу, активізовано роботу з держорганами, зокрема у сфері захисту прав людини.

2серпня дворічна каденція Анни Огренчук добігла кінця. На засіданні Правничої Асамблеї Асоціації правників України були презентовані результати, яких досягла спільнота за цей час.

З результатами можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/kcgeq

Офіційні постачальники послуг