Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management – комплексна ERP cистема для будівельних підприємств, що будуть задіяні у відновленні країни

Забезпечення інформаційної безпеки підприємств стратегічно важливих галузей промисловості, до яких відноситься і будівництво, є пріоритетним завданням виконавчої влади України.

Загроза вразливості програмного забезпечення, розробленого країною-агресором, сьогодні набула надзвичайних масштабів. Підприємства, що використовують для керування бізнесом російські програмні продукти, щоденно стикаються із масштабними атаками на сервери, втратою даних, передачею конфіденційних даних до третіх осіб, розповсюдженням вірусних програм тощо.

15.04.23, Наказом Президента України №227/2023 запроваджена повна заборона на використання російських облікових систем у державних організаціях і установах. Заборона поки що не стосується приватних підприємств, але з огляду на ризики, які несе використання бізнесом програмного забезпечення країни-агресора, враховуючи стратегічну важливість будівельної галузі, потенційну можливість залучення іноземних інвестицій у відбудову нашої країни та нагальну потребу звільнення українських підприємств від російського програмного забезпечення, ми, як представники консалтингової сфери, рекомендуємо підприємствам будівельної галузі не втрачати час, і вже зараз починати обирати повноцінне рішення для заміни 1С та поступово готуватись до проекту впровадженння нової ERP системи.

Саме для того, щоб допомогти керівникам підприємств будівельної сфери зорієнтуватись у рішеннях, які пропонує українському бізнесу компанія Microsoft, ми разом із Школою управління будівельними проектами PRO PM запрошуємо 3 серпня о 18.00 на онлайн-вебінар: "БЕЗ 1С у будівництві".

Вебінар буде присвячено Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management – сучасній, комплексній ERP системі, яка дозволяє керувати ресурсами будівельних підприємств коропративного масштабу.

Запрошуємо до участі: власників, топ-менеджерів, фінансових і IT-директорів великих будівельних підприємств і організацій, які бажають детально ознайомитись із можливостями MD 365 Finance & Supply Chain Management, і готові отримати системну інформацію про проект переходу з російського ПЗ для керування бізнесом на рішення від Mісrosоft.

На вебінарі Катерина Мамонова – Партнер Innoware, провідний експерт у галузі фінансів і логістики, яка  більше 15-ти років допомагає клієнтам досягти успіху у використанні сучасних технологій та інтегруватися у міжнародне цифрове середовище, продемонструє можливості ERP системи MD 365 Finance & Supply Chain Management, яка складається із двох програмних продуктів: Dynamics 365 Finance і Dynamics 365 Supply Chain Management, кожен з яких може виступати як незалежне рішення, так і бути одним із модулів ERP-системи. Поділиться інформацією про те, як правильно підійти до вибору рішення, надасть детальний, покроковий план дій для отримання вартості проекту переходу з 1С на  МD 365 Finance & Supply Chain Management, предметно розповість, як методологічно виважено, і усвідомлено перейти із використовуваної російської системи на МD 365 Finance & Supply Chain Management і зробити проект переходу знаковим і успішним.

Участь у вебінарі безкоштовна. Реєстрація: https://forms.office.com/e/J6N2TZY3fw

Чекаємо на вас!

Офіційні постачальники послуг