Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Як будівельним підприємствам і організаціям перейти з 1С/BAS на сучасну ERP систему

Інформаційна безпека підприємств є невід’ємною складовою економічної незалежності нашої країни. З 15.04.23, указом Президента України №227/2023 запроваджена  повна заборона на використання російських облікових систем у державних організаціях і установах. Заборона поки що не стосується приватних підприємств, але з огляду на ризики, яке несе використання бізнесом програмного забезпечення країни-агресора ми, як представники консалтингової сфери, рекомендуємо українському бізнесу не втрачати час, і вже зараз почати обирати альтернативне рішення для заміни 1С.

Тому, разом із Школою управління будівельними проектами PRO PM запрошуємо вас 29 червня о 18.00 приєднатися до онлайн-вебінару: "БЕЗ 1С у будівництві".

Наші спікери, Олена Чернець та Ірина Божук, на реальних прикладах доведуть, що життя без російського програмного забезпечення – можливе, і альтернативи 1С і BAS в Україні – існують. Головне – не зволікати, і вже зараз почати обирати рішення для заміни російських облікових (ERP) систем.

У своїх доповідях, спікери Іnnoware  детально розкажуть про найпоширенішу в світі ERP систему - Microsoft Dynamics 365 Business Central, яка на сьогодні є найбільш популярною в Україні альтернативою 1С. Продемонструють можливості системи для будівельного бізнесу. Поділяться інформацією про те, як правильно підійти до вибору рішення, нададуть покроковий план дій для отримання вартості проекту міграції, предметно розкажуть як методологічно підготовлено, максимально безболісно і усвідомлено перейти із використовуваної російської системи на Dynamics 365 Business Central і зробити проект переходу знаковим і успішним.

Вебінар буде цікавий власникам, топ-менеджерам, фінансовим і IT директорам будівельних організацій, котрі бажають отримати системну інформацію про заміну російського ПЗ для керування бізнесом, на сучасну, міжнародну ERP систему Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Не втрачайте можливість відвідати вебінар, щоб задати свої запитання експертам та отримати на них професійну відповідь. Знайомтесь із можливостями ERP системи MD 365 Business Central для будівельного бізнесу разом із нами, робіть свій обґрунтований вибір і будьте ефективними та успішними!

Реєстрація https://forms.office.com/e/J6N2TZY3fw.

Чекаємо на вас!

Офіційні постачальники послуг