Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Залишилось два дні до «стратегічного відступу» в інформаційному просторі… Bitrix24 припиняє роботу в Україні

З 1 червня 2023 року Bitrix24 стане недоступним для українських користувачів. Компанія офіційно припиняє свою діяльність на території України. «Доступ до порталів буде неможливим, усі дані будуть повністю видалені» — таке повідомлення отримали українські користувачі російського програмного забезпечення Bitrix24. На головній сторінці сайту компанії опублікувано  наступне повідомлення:

Схоже, що зневага до своїх партнерів і  підписані  договори — це національна риса російського бізнесу. Російський постачальник програмного забезпечення Bitrix24, нехтуючи  всіма своїми довгостроковими договірними зобов’язаннями, на початку травня поставив українських користувачів перед фактом, що з 01.06.23 СRM cистема Bitrix24 буде відключена.

Це ще одне підтвердження того, що війна йде не лише на землі та в небі, але й в інформаційному просторі. І це вже не перші «подарунки» від постачальників програмного забезпечення з росії. Що далі? «Велика артилерія» — блокування досить поширених в Україні — 1С та BAS. Яких ще «вітань» чекати Україні?

Зручність, доступність і всеосяжність Bitrix24 сильно перебільшена. Успішне управління продажами можливе і без Bitrix24.

Однією з сучасних альтернатив Bitrix24 є СRM система, розроблена на платформі Мicrosoft Dynamics 365, що складається з чотирьох хмарних інтелектуальних додатків, впровадження яких дозволяє автоматизувати весь ланцюжок комунікацій з клієнтами: від створення зацікавленості, до покупки і подальшого сервісного обслуговування. Кожен із додатків може виступати як незалежне рішення, так і бути частиною єдиної, комплексної СRM системи:
- Microsoft Dynamics 365 Sales 
-
Microsoft Dynamics 365 Marketing
-
Microsoft Dynamics 365 Field Service
-
Microsoft Dynamics 365 Customer Service

Незалежно від того, плануєте ви впровадження CRM «з нуля», або шукаєте альтернативу Bitrix24— спеціалісти Innoware допоможуть вам обрати конфігурацію СRM сиcтеми, відповідно до бізнес-процесів саме вашої компанії, зорієнтують по вартості рішення та нададуть додаткові необхідні консультації стосовно впровадження й підтримки.

У рамках проекту ви отримаєте:

  • Якісне, сучасне, безперечно провідне в світі СRM, рішення від компанії Місrosoft.
  • Експертизу Innoware, засновану на більш ніж 20-річному досвіді успішного впровадження СRM та ERP-проектів.
  • Унікальну методологію управління проектами, що дозволяє досягати поставленого результату.
  • Вичерпний пакет проектної документації, яка описує дизайн всіх налаштованих бізнес-процесів і User guides для успішного використання системи та навчання нових співробітників.
  • Кваліфікованих ключових користувачів замовника – носіїв знань бізнес-процесів, підготовлених до запуску системи, її подальшого розвитку (в рамках стандартного функціоналу), масштабування своїх знань.

Хочете дізнатися більше про рішення Мicrosoft Dynamics 365 для управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM), отримати розрахунок вартості впровадження CRM cистеми саме для вашої компанії, звертайтеся за тел.: +380 44 4902220, або пишіть: info@innoware.com.  Ми встигнемо перенести ваші дані з Bitrix24 у Microsoft Dynamics 365 Sales.

Офіційні постачальники послуг