Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Miratech вітає Раджа Атвала на посаді виконавчого віце-президента з корпоративного розвитку

Miratech вітає Раджа Атвала на посаді виконавчого віце-президента з корпоративного розвитку

1 травня 2023, Нью-Йорк – Miratech, провідна компанія з ІТ-послуг та консалтингу рада вітати Раджа Атвала в своїй команді лідерів на посаді виконавчого віце-президента з корпоративного розвитку.

У своїй новій ролі пан Атвал буде сприяти росту бізнесу, здійснюючи стратегічні ініціативи з корпоративного розвитку, зокрема, розвиток інновацій, долучення до ринків капіталу, пошук для можливостей неорганічного зростання, включаючи злиття та поглинання (M&A), а також залучення найкращих талантів і лідерів.

Радж Атвал має понад 20 років успішного досвіду на керівних посадах. Раніше він працював як президент та віце-президент з корпоративного розвитку в Pivotree, глобальній організації, яка проектує, створює та керує безпроблемною комерцією для брендів та їхніх клієнтів у всьому світі.

"Ми раді вітати Раджа Атвала в команді Miratech. Його глибокий досвід допоможе зміцнити нашу команду лідерів та прискорити наш глобальний розвиток", - коментує Валерій Куций, CEO Miratech.

Радж Атвал щодо приєднання до команди Miratech: "Валерій та його команда продемонстрували вражаючий ріст, і вони продовжують інвестувати в створення великої компанії, що спрямована на своїх клієнтів та співробітників. Було дивовижно дізнатися, як Miratech функціонував у важких умовах, пов'язаних з війною в Україні. Основні цінності Miratech проявлялись у тому, що клієнти не мали жодних проблем, а співробітники залишалися в безпеці та на зв'язку. Я пишаюся тим, що приєднуюся до такої чудової групи, і з нетерпінням чекаю, щоб сприяти майбутньому успіху Miratech Group".


Контакти для медіа

Тел.: +1212 858 7600

e-mail: marketing@miratechgroup.com

Про Miratech

Miratech допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є глобальною компанією з IT-сервісів та консалтингу, яка об'єднує інновації глобальних підприємств та стартапів. Сьогодні ми підтримуємо цифрову трансформацію найбільших підприємств на планеті.

Співпрацюючи з великими та малими гравцями, ми залишаємося на передовій технологій, будучи гнучкими, навіть як глобальний лідер, і створюємо технології, що допомагають нашим клієнтам ще більше покращити свій бізнес. Наша культура безперервної продуктивності дозволяє успішно завершувати понад 99% проектів Miratech, виконуючи або перевищуючи обсяг, графік та / або бюджетні цілі з часу нашого заснування в 1989 році.

Офіційні постачальники послуг