Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар та компанії партнери допомогли 450 тисячам українців заощадити кошти

Лише у 2022 році Київстар разом із партнерами запустив 15 ініціатив із акційними пропозиціями або бонусами. Завдяки їм 450 тисяч абонентів національного мобільного оператора заощадили кошти на покупках товарів і послуг від відомих брендів, як Finance.ua, Rozetka.ua, Glovo, PROSTOR, WOG, та навіть всесвітньо відомими, як TOUS та інші.

В даних проєктах взяли участь компанії лідери ринку в різноманітних сферах: доставка, АЗК, онлайн страхування, медицина, книги, краса і багато інших. Проте, найпопулярнішими акційними пропозиціями серед наших абонентів були такі категорії:

  • Онлайн страхування: >90 000 абонентів;
  • Знижки або бонуси на АЗК : >72 000 абонентів;
  • Доставка: >30 000 абонентів.

Завдяки злагодженій співпраці партнери Київстар можуть розміщувати свої акційні пропозиції для абонентів найбільшого мобільного оператора у додатку для самообслуговування Мій Київстар, яким користуються мільйони українців щомісяця. Саме в додатку абоненти мають змогу дізнатись про початок акції.

Завантаживши додаток Мій Київстар —  можна не лише отримувати вигідні пропозиції від партнерів та бонуси від Київстару, а й повноцінно керувати власним номером та послугами за ним, змінити тариф або, навіть форму обслуговування.

Акційні пропозиції інших компаній для абонентів Київстар є лише одним із прикладів співпраці мобільного оператора з бізнесом. Окрім цього, щоб забезпечити українців зв'язком під час відключення світла Київстар пропонує українському бізнесу об’єднатись. Наприклад, наразі якщо у вас або вашої компанії є  генератор потужністю від 6 кВт – ви можете долучитися до проєкту «Бізнес єднається заради перемоги» заповнивши форму зворотного зв’язку на сайті або ж написати на RAZOM@kyivstar.net про готовність до співпраці.

Офіційні постачальники послуг