Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Corteva Agriscience підкреслила прагнення підтримувати розвиток українського агробізнесу під час зустрічі з Вікторією Нуланд

Corteva Agriscience підкреслила прагнення підтримувати розвиток українського агробізнесу під час зустрічі з Вікторією Нуланд

Керівництво компанії взяло участь у зустрічі з заступницею Державного секретаря США з політичних справ під час її візиту в Україну

У грудні 2022 року під час зустрічі заступниці Державного секретаря США з політичних справ Вікторії Нуланд з американським бізнесом, що працює на території України, керівництво міжнародної науково-дослідницької компанії Corteva Agriscience представило позицію аграрного сектора. Зустріч відбулася в Києві за сприяння Американської торговельної палати в Україні.

Під час зустрічі Олена Дуніна, фінансова керівниця Corteva Agriscience в Україні, країнах Кавказу та Середньої Азії, підкреслила принципову проукраїнську позицію компанії та безумовну підтримку України в війні, що була розв’язана росією. Так, сільськогосподарський лідер, який займається виробництвом та науковою діяльністю в галузі насіння та засобів захисту рослин, одним з перших великих компаній та небагатьох глобальних гравців на своєму ринку покинув рф та засудив агресію проти суверенітету України.

Олена Дуніна поділилася з Вікторією Нуланд досвідом роботи української команди Corteva Agriscience в умовах повномасштабної війни під постійним обстрілом російських ракет, зокрема заходами безпеки, яких компанія вживає для захисту своїх співробітників, а також ініціативами щодо безперебійного постачання українським сільгоспвиробникам посівного матеріалу та засобів захисту рослин для забезпечення врожаю 2022-2023 років та наступних сезонів.

Заступниця Державного секретаря США запевнила представників компаній в цілковитій підтримці України та сприянню поглибленню стосунків економік країн і висловила своє захоплення стійкістю українського народу та бізнесу в Україні.

«Невиправдана жорстока агресія росії проти України означала, що у нас не було іншого вибору, як припинити виробництво та комерційну діяльність у країні-агресорі. Ми ставимо цінність людського життя понад усе і війна цілковито неприпустима з точки зору наших переконань та принципів. Деякі з наших конкурентів продовжують вести бізнес, отримуючи прибуток і підтримуючи російський режим. Ті, хто продовжує працювати в росії, стверджують, що роблять це в інтересах продовольчої безпеки, але насправді їхні податки та продукти використовуються для підтримки російської агресії. Натомість Corteva залишається тільки з Україною та робить все залежне, щоб підтримати населення та фермерів в Україні», — заявила фінансова керівниця Corteva Agriscience в Україні, країнах Кавказу та Середньої Азії Олена Дуніна. Фінансові наслідки для компанії, пов’язані з виходом з росії, склали 45 мільйонів доларів США лише у другому кварталі 2022 року.

З початку повномасштабної війни Corteva вжила всіх можливих заходів для підтримки та захисту своїх українських колег та їхніх сімей, клієнтів і громад, та підтримала гуманітарні та донорські ініціативи на загальну суму в понад 60 мільйонів гривень станом на початок грудня 2022 року.


Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі – включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті http://www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® Торгові марки Corteva Agriscience та її афілійованих структур. ©2021 Corteva

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

099 0800216

Читайте також

Офіційні постачальники послуг