Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«Домашній інтернет» від Київстар відновив свою мережу в м. Ізюм

Компанія завершила відновлення мережі в м. Ізюм. Наразі, послуги доступні у всіх будинках, окрім тих, що зруйновані агресором, чи критично пошкоджені. Таким чином, послуга домашнього інтернету знову доступна для 5,5 тисяч квартир жителів міста.

Разом з тим компанія з 1 грудня розпочала надання послуг для перших абонентів  в деокупованому Херсоні, де до початку повномасштабного вторгнення послуга «Домашнього Інтернету» від Київстар була доступна 81 тисячі квартир.

«Наші технічні спеціалісти роблять все можливе, щоб оперативно повертати зв'язок в домівки наших абонентів. Та кількість викликів зростає. Терористичні атаки на енергетичну систему України позбавляють абонентів не лише світла, а й, як наслідок, провідного інтернету. Тому зараз ми окремо сфокусовані і на відновленні мережі, і на забезпеченні нашого обладнання додатковими джерелами живлення», - прокоментував керівник департаменту фіксованого зв’язку Київстар, Сергій Сухорук.

Окрім відновлення пошкодженої інфраструктури, компанія модернізує мережу. Зокрема, вже в 18 містах України став доступний інтернет на швидкості до 1 Гбіт/с. Також компанія активно реалізовує соціальні проекти і безкоштовно забезпечила інтернетом понад 1400 бомбосховищ та укриттів по всій країні, а також підключила 743 модульних будиночка, забезпечивши інтернетом вимушено переселені сім’ї.

Офіційні постачальники послуг