Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Вебінар «Імміграційні питання для українців: перспективи в Угорщині, Румунії та Словаччині»

Дата:
15 Червня 2022
Час:
16:00 - 18:00
Місце:
Онлайн
Вебінар «Імміграційні питання для українців: перспективи в Угорщині, Румунії та Словаччині»

Ми раді продовжити серію вебінарів CMS, що присвячені питанням імміграції, з якими наразі стикаються українські біженці.

Сусідні з нами країни ЄС продовжують надавати підтримку українським біженцям та підприємствам, стають притулком для більшості з них та відповідним чином змінюють своє трудове законодавство аби спростити всі процедури.

Експерти CMS Ольга Бєлякова з України, Алєксандра Воініа з Румунії, Ґабріела Ормаі з Угорщини та Павол Кундрік із Словаччини проведуть онлайн обговорення та відповідатимуть на запитання учасників щодо імміграційних питань, які цікавлять українців в Угорщині, Румунії та Словаччині, акцентуючи увагу на нещодавні зміни, які ці країни запровадили під час воєнного стану.

Запрошуємо Вас на онлайн-обговорення у середу, 15 червня, о 15:00 за центральноєвропейським часом, там Ви обов’язково знайдете шляхи вирішення юридичних проблем, з якими наразі стикаєтеся.

Для того аби зробити обговорення максимально корисним просимо подати Ваші запитання за день до вебінару. Посилання на реєстрацію наведене нижче.

З нетерпінням чекаємо на зустріч із Вами онлайн та можливість відповісти на Ваші запитання!

РЕЄСТРАЦІЯ

Офіційні постачальники послуг