Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Абоненти Київстар отримали ще одну можливість для безоплатного спілкування

Київстар продовжує підтримувати своїх абонентів, надаючи можливості для зв’язку з рідними. Тепер клієнти компанії можуть раз на тиждень безкоштовно замовити один день безлімітного інтернету та дзвінків в мережі без оплати послуг. Це стало доступним завдяки поверненню акції «Щасливий день».

Скористатись акцією можуть абоненти передплати, які вже користуються або завантажать застосунок Мій Київстар, а потім на головній сторінці  перейдуть за банером акції.

Отримавши SMS підтвердження успішної активації, з дня підключення та впродовж наступної доби абоненти отримають нетарифіковані хвилини для дзвінків у мережі Київстар  та безлімітний мобільний інтернет. Підключати «Щасливий день» можна кожні 7 днів для абонентів передплаченого мобільного зв’язку*. Ця пропозиція діятиме до 31 серпня включно.

Нагадаємо, що з початку війни в Україні, Київстар спрямовує свої зусилля на відновлення роботи мережі та на підтримку клієнтів  безоплатними послугами як в Україні, так і за кордоном. Таким чином оператор вже надав своїм клієнтам сервісів та бонусів на суму, яка еквівалента 429 млн гривень. А зараз компанія зосереджується на підтримці клієнтів, які залишаються в окупації або в зоні активних бойових дій.

В попередні роки акцією «Щасливий день» вже скористалось більше ніж 2,5 млн абонентів Київстар, і зараз вона стане додатковою можливістю для абонентів спілкуватись з рідними безоплатно.

*Звертаємо увагу, що акція не розповсюджується на службові тарифи, які розраховані для IoT-пристроїв.

Офіційні постачальники послуг