Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Завдяки абонентам Київстар три дитячі лікарні країни отримали медичне обладнання

Для опорних медичних закладів в Дніпрі, Одесі та Львові передано необхідне обладнання, придбане в рамках проєкту «Дитяча надія»спільної ініціативи Київстар та платформи dobro.ua від Української Біржі Благодійності. Завдяки SMS-пожертвам від абонентів оператора, придбане обладнання вже допомагає рятувати маленьких пацієнтів закладів й вимушених переселенців, які продовжують там своє лікування.

На залучені кошти, які перераховували абоненти мобільного оператора за допомогою SMS-повідомлень, було закуплено та передано медичне обладнання до Онкогематологічного центру  Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні, Клініко-діагностичої лабораторії та гематологічного відділення Одеської обласної дитячої клінічної лікарні та до Клініки дитячої онкології та трансплантації кісткового мозку і лабораторного відділення ЗУСДМЦ у Львові. Загальна вартість придбаного обладнання складає понад 750 тисяч гривень, а звітності по кожному проєкту ініціативи можна знайти за посиланням.

«За 3,5 роки існування «Дитячої надії» наші абоненти подарували шанс на життя тисячам хворих малюків. Завдяки невеликим SMS-пожертвам вдалося зібрати понад 11 мільйонів гривень, а допомогу вже отримали 44 відділення українських лікарень.  Від імені Київстар я хочу подякувати усім небайдужим абонентам, які навіть в час повномасштабної війни продовжують системно підтримувати ініціативу та стають справжньою дитячою надією», зазначає Ганна Захараш, директор із корпоративних комунікацій Київстар.

Основна мета проєкту – допомогти малюкам з вадами серця та онкологічними захворюваннями шляхом придбання необхідного медичного обладнання та матеріалів в дитячі лікарні. Благодійну ініціативу вдається реалізовувати завдяки SMS-повідомленням небайдужих абонентів мобільного оператора. Дитячою надією стали майже 210 тисяч абонентів Київстар, 19 тисяч з яких налаштували регулярну пожертву та щомісяця допомагають дітям. Загалом для проєкту було відправлено більш як 600 тисяч благодійних SMS, а середній розмір пожертви становить 15 гривень.

Національний мобільний оператор нещодавно особисто виділив 3 347 000 гривень до МБФ «Українська біржа благодійності» на забезпечення необхідним обладнанням лікарень в Києві, Запоріжжі та Львові, що надають медичну допомогу дітям постраждалим від війни в Україні.

Нагадаємо, що загалом, з початку повномасштабної війни, Київстар вже перерахував понад 33 мільйона гривень благодійної допомоги. Зокрема кошти було передано до БФ «Повернись живим», БФ «Твоя опора», БФ «Let`s help», МБФ «Карітас України» та МБФ «Українська біржа благодійності».

Офіційні постачальники послуг