Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Програма стажувань Ukraine Global Scholars 2022

Дата:
27 Травня 2022 - 31 Серпня 2022
Час:
09:00 - 18:00
Місце:
Онлайн
Програма стажувань Ukraine Global Scholars 2022

Таланти для Вашої організації та внесок у майбутнє України: запропонуйте стажування студентам Ukraine Global Scholars цього літа! 

Благодійна організація Ukraine Global Scholars (UGS) шукає стажування для найрозумніших українських студентів, що навчаються за кордоном на повних стипендіях.

UGS - це благодійна організація, яка допомогла 192 учням із незаможних українських родин вибороти стипендії та вступити на навчання до найкращих шкіл-пансіонів та університетів світу, серед яких Гарвард, Принстон, Єльський університет, Массачусетський технологічний інститут та інші. Зі свого боку, студенти зобов’язуються повернутись в Україну та зробити значний внесок у її розбудову.

Програма літніх стажувань в Україні є вагомою складовою діяльності UGS. Стажування дає можливість поколінню молодих українських лідерів розвивати професійні контакти та зробити свій внесок у розвиток України. У 2021 році 67 студентів UGS стажувались в українських організаціях. Роботодавці особливо високо відзначили відповідальне ставлення стажерів до завдань, їхні розвинені навички ефективної комунікації, ініціативність і здатність приймати рішення.  

Серед кандидатів є попит на всі сфери бізнесу, ГО, а також міжнародні відносини та державне управління. Профілі кандидатів уже організовані за напрямками та містять готові СV. Ви можете запропонувати стажування як дистанційно, так і в офісі, якщо дозволяє безпекова ситуація. Тривалість стажування - 4-8 тижнів, проте багато роботодавців продовжують співпрацю зі стажерами й після завершення стажування.

За цим посиланням Ви можете ознайомитись із статтею президентки фонду UGS Юлії Лемеш про те, чому короткострокові літні стажування для студентів - виправдана інвестиція.

З пропозиціями та будь-якими питаннями щодо програми стажувань UGS звертайтеся до менеджерки програми UGS Олени Підгорної за електронною адресою: hpidgorna@ugs.foundation.

Офіційні постачальники послуг