Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES взяла участь у заповненні анкети-опитувальника на вступ України до ЄС

Юристи INTEGRITES долучилися до заповнення опитувальника Єврокомісії, що є складовою частиною моніторингу Європейським Союзом готовності України набути статус кандидата у члени. Подача відповідей просуває офіційний запит Держави Україна стати членом ЄС, розгляд якого можуть пришвидшити через повномасштабну військову агресію російсько-білоруського союзу проти України, розпочату раніше цього року.

Команда працювала над проєктом на засадах pro bono під керівництвом партнера Олега Загнітка і містила також старшого юриста Юрія Корчева, помічника юриста Юлію Ковальчук та асистента практики Наталію Пташник.

Олег Загнітко, партнер:

«Це унікальна можливість для нашої команди долучитися до історичного етапу на шляху України до європейської родини. Ми твердо переконані, що переговори про приєднання до ЄС є визнанням внеску українського народу до безпеки та добробуту континенту, відображеного у війні, що триває з 2014 року».

Офіційні постачальники послуг