Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

UkrAgroConsult

IMG

Ми консультуємо ринок, що годує світ!

Консалтингова агенція УкрАгроКонсалт більш ніж 25 років спеціалізується на дослідженні й аналізі аграрного ринку України та країн Причорномор’я.

Компанія надає ряд послуг, включаючи аналітику ринку зернових, олійних і бобових культур, продовольчої галузі, дослідження аграрного сектора, прогнози сировинних і с/г ринків, розробку індивідуальних бізнес стратегій і планів, інвестиційний консалтинг та ін.

УкрАгроКонсалт є організатором міжнародних конференцій з тематики зернових та олійних ринків, зокрема щорічних конференцій «BLACK SEA GRAIN» і «BLACK SEA OIL TRADE» в Києві.

Інформація. Стратегії. Ріст.

Мета УкрАгроКонсалт – забезпечувати гравців аграрного сектору по всьому світу якісною, достовірною та оперативною інформацією для прийняття ними ефективних бізнес рішень в поточному турбулентному середовищі.

Аналітики компанії УкрАгроКонсалт готові надати українським та зарубіжним операторам широкий спектр інструментів для розвитку бізнесу, визначення нових можливостей і перспектив зростання.

Клієнтами УкрАгроКонсалт є агрохолдинги і фермерські господарства, інвестори, банки, провідні міжнародні та українські трейдери с/г продукції. УкрАгроКонсалт співпрацює з провідними міжнародними та міждержавними організаціями в аграрному секторі.

Нам довіряють більш ніж 700 операторів агробізнесу з 50+ країн світу!

ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Офіційні постачальники послуг