Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Arzinger

IMG

Незалежна юридична фірма Arzinger з головним офісом у Києві та регіональними філіями в Західній та Південній Україні є одним з лідерів ринку юридичних послуг в Україні і вже 20 років забезпечує своїх клієнтів високоякісною юридичною підтримкою по всій території країни. Серед клієнтів фірми – провідні представники міжнародного та локального бізнесу.

Компанія Arzinger дотримується високих стандартів надання юридичних послуг та є вигідним партнером з урахуванням її величезного досвіду роботи в різних секторах бізнесу та сферах юридичної практики. Arzinger може запропонувати повноцінну юридичну допомогу та ефективну підтримку в різних складних угодах, у тому числі з питань транснаціонального характеру.

В Arzinger працюють висококваліфіковані фахівці, що володіють глибокими знаннями, величезним практичним досвідом у широкому колі юридичних питань, а також розумінням місцевого ринку. Багато з них отримали освіту за кордоном і мають досвід міжнародної роботи. Наша команда, очолювана 11 партнерами, налічує понад 50 досвідчених юристів. Всі партнери компанії визнані одними із лідерів на українському ринку юридичних послуг і рекомендовані авторитетними міжнародними рейтингами.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Офіційні постачальники послуг