Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Doing Business with Ukrainians

Doing Business with Ukrainians

Doing Business with Ukrainians – це спеціальний проект Американської торговельної палати в Україні, спрямований на заохочення американських та світових міжнародних компаній підтримувати українців, український бізнес, а отже й Україну в цілому.

Ми знаємо, що всесвітньо відомі компанії будуть раді співпрацювати з українськими професіоналами з універсальним набором навичок. Цей проект є корисним для обох сторін, так як дозволяє українським компаніям розвивати нові партнерства та залишатися на плаву під час війни в Україні, а міжнародні компанії тим часом мають змогу отримати високоякісні послуги та підтримати українців.

У рамках цього проекту ми поширюємо серед бізнес-спільноти інформацію про компанії, які бажають вести бізнес і надавати свої послуги по всьому світу.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка зв’яжіться з Оленою Іщук, Молодшим координатором з розвитку бізнесу, через електронну пошту oishchuk@chamber.ua чи за номером телефону +38 050 310 04 01.

Давайте об’єднаємо зусилля, щоб зробити все можливе для нашої країни та її економіки.

Офіційні постачальники послуг