Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Вебінар «Адаптація IT-компанії до Дія Сіті: зміни моделі співпраці з IT-фахівцями»

Дата:
20 Грудня 2021
Час:
15:00 - 16:00
Місце:
Онлайн
Вебінар «Адаптація IT-компанії до Дія Сіті: зміни моделі співпраці з IT-фахівцями»

Дія Сіті відкриває нові можливості формату співпраці ІТ-компаній з фахівцями та зовнішніми контракторами. Відсутність практики та досвіду використання гіг-контрактів в порівнянні зі звичними трудовими або комерційними договорами породжує низку практичних питань.

Юридична фірма GOLAW в партнерстві з Асоціацією «IT Ukraine» запрошує приєднатися до другого вебінару серії «Адаптація IT-компанії до Дія Сіті», під час якого будуть розкриті нові інструменти та особливості врегулювання відносин з ІТ-фахівцями за новими правилами.

Питання до обговорення:

 Які варіанти співпраці з ІТ-фахівцями є у резидентів Дія Сіті?

Як організувати зміну моделі залучення спеціалістів?

Трудовий контракт VS  гіг-контракт VS договір з ФОП

Які особливості укладення та припинення гіг-контрактів?

Чи діятимуть NDA, NCA, NSA та які ризики?

Спікери:

Макс Лебедєв – партнер GOLAW

Олександр Мельник – старший юрист, адвокат GOLAW

Макс Лебедєв є визнаним експертом у сфері корпоративного та комерційного права, очолює практику корпоративного права та M&A, а також практику приватних клієнтів GOLAW.

Однією зі сфер діяльності Максима є консультування українських та міжнародних IT-компаній щодо структурування інвестицій та M&A угод, розробки корпоративної структури, побудови системи корпоративного управління компаній, а також щодо регуляторних та комерційних питань компаній ІТ-сектору.

Олександр Мельник є старшим юристом практики корпоративного права та M&A, спеціалізується на питаннях корпоративного, антимонопольного, банківського права, ІТ, нерухомості, а також у взаємовідносинах бізнесу з контролюючими органами.

Багаторічний досвід Олександра включає юридичне оформлення договірних відносин (договори виготовлення софту, авторські договори, ліцензійні договори) з девелоперами та аутсорсинговими компаніями, консультування у сфері розпорядження правами щодо програмного продукту та його використання для ІТ-компанії (передача майнових прав, ліцензійні договори, SaaS), а також консультування з питань інтелектуальної власності.

Дата: 20.12

Час: 15:00 – 16:00

Формат: онлайн (Zoom)

Посилання для реєстрації: https://bit.ly/3lMPlcP

Мова: українська

Цільова аудиторія: CEOs та CFOs, власники бізнесу, юристи-інхауси

Участь безкоштовна.

Звертаємо Вашу увагу, що реєстрація на захід обов’язкова.

Після реєстрації Ви отримаєте підтвердження та посилання трансляції на вказаний email.

Офіційні постачальники послуг