Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES підтримує Київський Національний академічний театр оперети

INTEGRITES та Київський Національний академічний театр оперети підписали меморандум про партнерство та співпрацю. Як ексклюзивний юридичний партнер, INTEGRITES надаватиме фінансову підтримку нових мистецьких проєктів театру, а також юридичні консультації на pro bono основі.

Підписантами меморандуму на урочистій церемонії, що відбулася 19 листопада 2021 року, стали керуючий партнер INTEGRITES Олексій Фелів та генеральний директор-художній керівник Національної оперети, народний артист України Богдан Струтинський.

Олексій Фелів: «Упродовж останніх 4 років INTEGRITES підтримує освітні та благодійні проєкти. Зокрема, ми тісно співпрацюємо з найкращими ВНЗ України, де ділимося знаннями та досвідом з молодим поколінням юристів, розвиваємо власний щорічний курс для студентів-правників під назвою ITalents. Співпраця з Національною оперетою кладе початок новому напрямку соціальної відповідальності INTEGRITES – підтримці мистецтва в Україні. Для нас честь допомагати музичному театру європейського рівня з майже 100-літньою історією розвиватися та представляти український арт-продукт у світі».

Богдан Струтинський: «Національна оперета України продовжує впроваджувати європейські традиції меценатства. Меценатство є важливим чинником підтримки культури та засобом комунікації.

Співпраця з юридичною фірмою INTEGRITES – це крок до збереження і примноження  культурної та мистецької спадщини,  крок до розвитку творчого середовища театру, який долає стереотипи.

Культура – це інвестиція в майбутнє! Театр повсякчас впливає на глядачів як естетично, так і енергетично – через слово, ідею, думку, та завжди дарує позитивні емоції. А завдяки підтримці таких партнерів, як INTEGRITES, ми будемо й надалі продовжувати свою місію та  створювати нові мистецькі проєкти».

Більше про КСВ-проєкти INTEGRITES: https://www.integrites.com/uk/corporate-social-responsibility/

Офіційні постачальники послуг