Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Володимир Яремко – один з трьох українських юристів, визнаних у WWL Thought Leaders: Litigation 2021

Who’s Who Legal 2021 відзначає Володимира Яремка, радника Sayenko Kharenko, як «Лідера думок» у сфері вирішення спорів. Володимир – один із трьох українських експертів, які отримали це визнання.

Крім того, нещодавно опублікований Who’s Who Legal: Commercial Litigation 2021 рекомендує Володимира Яремка серед провідних світових експертів у сфері вирішення спорів. Цьогорічне видання включає 1 644 практика із 1 445 фірм у 78 юрисдикціях, визнаних за їхню бездоганну роботу у складних та резонансних справах у різноманітних галузях.

The WWL Thought Leaders включає до свого списку найкращих світових юристів та експертів за їхні проникливість, досвід і глибокі знання. Юристи, що увійшли до списку, заслуговують особливої уваги завдяки не тільки їхнім глибоким знанням і досвіду консультування у найбільш важливих і складних проєктах, а й за їхню здатність впроваджувати інновації, надихати та перевершувати очікування клієнтів.

Who’s Who Legal: Commercial Litigation визнає провідних експертів у сфері вирішення спорах по всьому світу, які виділяються своїм професіоналізмом.

Офіційні постачальники послуг