Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

AVELLUM консультувала МХП у зв’язку з інвестуванням у Foodz

AVELLUM виступила юридичним радником для свого давнього клієнта МХП у зв’язку з інвестуванням в український food-tech стартап Foodz. За результатами двох раундів інвестицій МХП отримала міноритарну частку Foodz.

AVELLUM надавала юридичну підтримку МХП у структуруванні угоди та підготовці трансакційних документів.

МХП є провідним виробником м’яса птиці в Європі та одним з найбільших виробників зерна в Україні. Компанія спеціалізується на виробництві курятини та вирощуванні зернових, а також здійснює іншу сільськогосподарську діяльність. В рамках стратегії МХП щодо підтримки нових підприємств, компанія намагається зміцнити свої відносини із ресторанним бізнесом для того, щоб стати ближчою безпосередньо до споживача.

Foodz – це стартап ресторан формату “dark kitchen”, який розвиває мережу онлайн-ресторанів у Києві з 2020 року. Він вже залучив інвестиції на суму понад 2 млн дол. США. Під його управлінням зараз знаходиться 12 брендів ресторанів, які нараховують понад 100 000 клієнтів.

Команду AVELLUM спільно очолили радник Андрій Романчук і юристка Юлія Челебій-Кравченко за підтримки юристки Єлизавети Кашиної під загальним керівництвом керуючого партнера Миколи Стеценка. Старша юристка Анастасія Воронова консультувала щодо фінансових питань цієї угоди.


AVELLUM

AVELLUM — провідна українська юридична фірма, що надає повний спектр юридичних послуг, з ключовою спеціалізацією у сферах фінансів, корпоративного права, вирішення спорів, нерухомості, податкового та антимонопольного права.

ЮРИДИЧНА ФІРМА РОКУ В УКРАЇНІ —  2021 | IFLR EUROPE AWARDS

Провідна фірма (Tier 1) у сфері корпоративних фінансів: IFLR1000 2021 — 2014
Провідна фірма (Band 1) у сфері банківського і фінансового та корпоративного права: Chambers Global 2021 — 2015
Єдина українська юридична фірма  з найвищим рейтингом  у сфері корпоративних фінансів: Chambers Europe 2021 — 2016
Tier 1 у сфері банківського і фінансового права, корпоративного права/M&A, антимонопольного права, практики приватних клієнтів, нерухомості, та будівництва, податкового та трудового права: The Legal500 

© 2021 AVELLUM — торгова марка ТОВ “Авеллум Партнерс”. Всі права захищені.

Якщо Ви не бажаєте отримувати новини/юридичні новини від AVELLUM, будь ласка, направте відповідний лист на поштову скриньку info@avellum.com.

Офіційні постачальники послуг