Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Конференція "People Management: Атланти для талантів"

Дата:
20 Жовтня 2021
Час:
09:00 - 18:00
Конференція

«Велике звільнення» та нова кар'єрна поведінка людей. Які уроки отримують керівники?

У сучасній «розумної економіці» кваліфіковані кадри — актив, який визначає успіх компанії. У 2021 році багато організацій переживають час «Великого звільнення». Люди змінюють роботу в надії, що нова компанія подарує їм позитивні зміни у кар'єрі та житті.

Ще один виклик, про який голосно заявляють керівники компаній всіх галузей та масштабів, - це критичне зниження рівня знань та компетенцій здобувачів і як ніколи гостра нестача талантів. Це означає, що людей у компанію слід обирати професійно, а вже у складі команди — постійно вчити  новому або переучувати.
До того ж брак талантів - це й питання до бренду роботодавця. Чи він дійсно привабливий, щоб залучати співробітників із великим потенціалом?

Нової актуальності набула тема віддаленої  роботи, адже вона все частіше схиляє до думки про сумнівну ефективність і загрозу для корпоративної культури. Чи є сенс відмовлятися від гібридного формату, або слід визнати, що він з нам вже назавжди?

Щоб пришвидшити та полегшити переосмислення й неминучі зміни, пропонуємо відкласти операційні задачі та зануритися в атмосферу обговорення практичних кейсів, відвертих дискусій, наповнитися експертизою й новими ідеями у бізнес-конференції PEOPLE MANAGEMENT: Атланти для талантів.

  • Програма та реєстрація: https://bit.ly/3aeh28j
  • Промокод для членів ACC: ACC_20

У практичних кейс-доповідях та експертних дискусіях бізнес-події будуть визначені відповіді на головний виклик компаній, де знайти компетентних кандидатів і як бути привабливим брендом для талантів?

  • Як у цьому контексті трансформується роль СEO та HRD?
    • Як змінюється кар'єрна поведінка людей в цифровому світі?
  • Яким має бути робочий простір майбутнього?
  • Як і чому навчати людей? Чому переучувати?
  • Як ставити цілі командам, щоб вони їх досягали й залишалися у ресурсі?
  • Як посилити бренд роботодавця та зробити его привабливим для талантів?
  • Як управляти змінами та знаходити ресурс для трансформацій?

PEOPLE MANAGEMENT: Атланти для талантів - ідейний простір для керівників, які визнають людей головним активом і конкурентною перевагою. Це можливість для всієї управлінської команди за один день отримати ідеї від авторитетних експертів, практичний досвід - від колег та нові смисли й натхнення для роботи попри найскладніші виклики.

Офіційні постачальники послуг