Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Анжела Махінова шостий рік поспіль визнана серед кращих експертів світу за версією міжнародного видання Who’s Who Legal: Franchise 2021

Анжела Махінова, партнер та керівник практики міжнародної торгівлі Sayenko Kharenko, шостий рік поспіль рекомендована серед кращих світових експертів у сфері франчайзингу провідним рейтингом Who’s Who Legal: Franchise.

Цьогорічне видання рекомендує 570 експертів з 448 юридичних фірм та 68 країн світу. Фіналістів було визначено шляхом незалежного дослідження серед клієнтів та колег-юристів зі всього світу. У процесі враховувався досвід консультування франчайзерів та франчайзі у комплексних справах, що стосуються договорів франчайзингу, з питань інтелектуальної власності та вирішення спорів.

Індивідуальне визнання від Who’s Who Legal вкотре підтверджує репутацію Анжели Махінової як юридичного радника № 1 з питань міжнародної торгівлі в Україні.

Офіційні постачальники послуг