Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko супроводжує випуск єврооблігацій Укрзалізниці на суму 300 мільйонів доларів США

Sayenko Kharenko виступила юридичним радником J.P. Morgan та Dragon Capital, спільних лід-менеджерів випуску єврооблігацій на суму 300 мільйонів доларів США Укрзалізниці, державної компанії, що є ексклюзивним постачальником послуг із залізничних перевезень на території України.

Структура проєкту передбачала випуск облігацій участі у позиці з терміном погашення через 5 років та процентною ставкою у 7,875 % річних. Кошти, залучені під час випуску, будуть направлені на рефінансування існуючих позик з метою покращення ліквідності та збалансування боргового портфелю компанії.

Проєкт супроводжувала команда практики банківського і фінансового права, ринків капіталу Sayenko Kharenko під керівництвом партнерів Ігоря Лозенка та Назара Чернявського та складалася з юристів Олеся Трачука, Владислави Міцай та Софії-Марії Кузьмінської, а також молодшого юриста Олександра Мотіна.

Офіційні постачальники послуг