Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Практика міжнародного арбітражу Sayenko Kharenko третій рік поспіль – серед провідних у світі згідно з рейтингом GAR 100

Новий рейтинг Global Arbitration Review в черговий раз підтвердив статус Sayenko Kharenko як однієї з найкращих юридичних фірм у світі в галузі міжнародного арбітражу. Цього року Sayenko Kharenko увійшла в рейтинг втретє поспіль.

Рейтинг наводить слова клієнта, який працює з фірмою в арбітражній справі за регламентом ICC: йому «дуже комфортно» працювати з фірмою і він дуже задоволений її послугами. Видання також наводить слова іншого клієнта про те, що «команда Sayenko Kharenko дуже професійна і добре розбирається в деталях справи за регламентом ICC і її процесуальній історії, яка знаходилась на розгляді протягом трьох років. Володимира Яремка відзначають за його глибокі знання».

Партнер Олександр Друг коментує: «Наша практика відмінно працювала протягом кількох років, і постійна присутність фірми в рейтингу GAR 100 – прекрасна ілюстрація найвищого професійного рівня кожного члена команди. Я радий прекрасним результатам і хотів би подякувати всім членам команди міжнародного арбітражу за їхню відданість до надання першокласних юридичних послуг».

Офіційні постачальники послуг