Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Американська торговельна палата в Україні (American Chamber of Commerce in Ukraine) успішно використовує хмарну платформу Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement для автоматизації роботи з клієнтами та партнерами

Прес-реліз
Липень, 2021 р.

Американська торговельна палата в Україні (American Chamber of Commerce in Ukraine), успішно використовує хмарну платформу Місrosoft Dynamics 365 Customer Engagement (Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Marketіng), яка дозволяє повністю автоматизувати роботу з клієнтами і дає можливість ефективно співпрацювати з кожним із них. Реалізацію проекту виконала компанія Innoware – Золотий партнер Майкрософт.

Американська торговельна палата в Україні (Палата) –  найвпливовіша міжнародна бізнес-асоціація, яка служить компаніям-членам в Україні з 1992 року, допомагаючи їм розвиватися, промотувати свої послуги та бренди. Будучи неурядовою неприбутковою організацією, яка фінансується компаніями-членами, Палата представляє більше 600 найбільших американських та міжнародних інвесторів, які працюють в Україні, які інвестували понад 50 млрд доларів в Україну та залишаються вірними країні. Палата є найбільшим офісом серед Американських торговельних палат у Європі, частиною потужної глобальної мережі. Протягом 29 років Палата доносить голос бізнесу до органів державної влади на найвищому рівні, виступаючи за покращення бізнес-клімату, тісно співпрацюючи з органами державної влади України та США.

На початку 2019 року команда Палати зіткнулася з необхідністю підвищення ефективності та якості роботи з клієнтами, кількість яких збільшилася, і відповідно, в рази зросло навантаження на СRM-систему.

Для забезпечення коректної роботи використовуваного на той момент СRM-додатка Microsoft Dynamics 365 Sales, керівництвом Палати у травні 2019 року, було прийнято рішення залучити до підтримки і супроводу СRM системи компанію Innoware.

На етапі аналізу, з'ясувалося, що у команди Палати  є низка завдань, пов'язаних із необхідністю сегментування клієнтів, автоматизацією та поліпшенням роботи з організації і проведення заходів, включаючи розсилки електронної пошти тощо. Для їх вирішення фахівцями Innoware було розгорнуто модуль Dynamics 365 Marketing, який має загальну з Dynamics 365 Sales платформу. Сьогодні,  департамент  розвитку бізнесу Палати  може використовувати єдині дані про клієнтів і партнерів, мають можливість переглядати і аналізувати всю інформацію про комунікації з ними, спільно розробляти комунікаційні активності, аналізувати ефективність дій, будувати персоналізовані шляхи клієнтів,  та як наслідок отримувати ще більшу кількість клієнтів і партнерів.

Фахівцями Innoware були досягнуті наступні положення:

  • стабілізована робота СRM-додатків Dynamics 365
  • доопрацьована і вдосконалена функціональність системи, зокрема: оптимізовано процес роботи з новими та існуючими клієнтами і партнерами
  • налаштовано звіти Power ВІ, за допомогою яких керівництво Американської торговельної палати в Україні отримало можливість аналізувати продуктивність та прибутковість у режимі реального часу
  • СRM-система інтегрована з корпоративним веб-сайтом

Сьогодні, фахівці компанії Innowarе надають Американській торговельній палаті в Україні послуги з  підтримки  всього налаштованого функціоналу CRM-додатків: Dynamics 365 Sales і Dynamics 365 Marketing.

Наталя Червона, Керівник департаменту Палати з розвитку бізнесу:
«Компанія Innoware проявила себе, як надійний партнер у реалізації поставлених завдань із підтримки і розвитку нашої СRM-системи. Обробка заявок на виконання робіт здійснюється із використанням Сервіс Деск, що дозволяє нам, як Замовнику, бачити поточний статус, планові терміни рішення і повну історію роботи за кожною заявкою. Innoware – справді компетентний і кваліфікований партнер, який забезпечує надійність роботи нашої СRM, і ми плануємо і надалі  співпрацювати з командою Innoware щодо підтримки та подальшого розвитку системи».

Довідка про Innoware

Innoware заснована в 2001 році. Компанія є провідним експертом на ринку консалтингових послуг в області впровадження систем управління підприємством: ERP і CRM систем, а також хмарних технологій для середніх і великих підприємств. У портфелі компанії такі продукти і сервіси, як Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, Місrosoft Dynamics 365 Customer Engagement, Microsoft Azure, Microsoft Office 365 та інші. Innoware виконала понад 350 проектів впровадження у різних галузях, у 10 країнах світу. Серед клієнтів Innoware такі відомі компанії, як Житомирський маслозавод «Рудь», МАУ, Кернел, Deloitte, «Запоріжтрансформатор», Glovo, INGO, Ahmad Tee, Elko.by, LEONI та інші.

Офіційні постачальники послуг