Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Астерс виступає юридичним радником ЧБТР щодо надання кредиту власникам торговельних центрів “Аракс” у розмірі до 20 млн доларів США

Астерс виступила юридичним радником Чорноморського банку торгівлі і розвитку (ЧБТР) у зв’язку з наданням кредиту на суму до 20 млн доларів США групі компаній, що володіє двома торговельними центрами "Аракс" у Києві.

Кредит буде спрямований на модернізацію та удосконалення комерційної нерухомості, що належить групі і розташована у Києві та Хмельницькому, зокрема, задля покращення енергоефективності приміщень та зменшення споживання енергії, а також на рефінансування поточного кредитного портфелю групи.

Над проектом працювала команда Астерс у складі партнера Ірини Поканай, радника Габріела Асланяна, а також юристів Інни Бондаренко і Вікторії Загреби.


Чорноморський банк торгівлі і розвитку (ЧБТР) – це міжнародна фінансова організація, заснована у червні 1999 року Албанією, Азербайджаном, Болгарією, Вірменією, Грецією, Грузією, Молдовою, Росією, Румунією, Туреччиною та Україною. Штаб-квартира ЧБТР знаходиться у місті Салоніки (Греція).  Статутний капітал Банку становить 3,45 млрд євро. ЧБТР підтримує економічний розвиток та регіональну співпрацю шляхом надання позик, кредитних ліній, капіталу та гарантій для проектів та торговельного фінансування компаніям державного та приватного секторів у країнах-учасницях. ЧБТР отримав довгостроковий рейтинг "A-/A-2" від агентства Standard and Poor’s і "А2/P1" – від Moody’s.

Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2021 відзначає 23 юристів Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг