Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Онлайн-вебінар "Реформи як стимул для впровадження "Зеленого" порядку денного та Цілей сталого розвитку"

Дата:
1 Червня 2021 - 2 Червня 2021
Час:
10:00 - 18:00
Місце:
Online
Онлайн-вебінар

В рамках European Green Week 2021 – Європейського зеленого тижня 2021, присвяченого амбітним планам Європейського союзу щодо досягнення нульового рівня забруднення довкілля, відбуваються численні події – виставки, семінари, вебінари, які стосуватимуться кліматичних ініціатив ЄС. Зокрема – Європейського зеленого курсу, а також ініціатив у сферах енергетики, промисловості, мобільності, сільського та рибного господарств, охорони здоров'я та біорізноманіття.
Команда підтримки реформ (RST) долучається до цієї знакової та важливої події і організовує серію онлайн-вебінарів на тему «Реформи як стимул для впровадження «Зеленого» порядку денного та Цілей сталого розвитку».
Проєктні менеджери і експерти RST поділяться своїм баченням того, яким чином реформи дозволяють прискорити перехід України до сталої транспортної системи.
Наші експерти розкажуть про:
  • Переорієнтацію вантажних перевезень в Україні на залізничний, морський та внутрішній водний транспорт
  • Раціональне використання транспортного потенціалу на засадах сталого розвитку
  • Сталий транспорт та мобільність як ключові фактори для подолання кліматичної кризи та досягнення цілей Європейського
  • Зеленого курсу (European Green Deal)
  • Інновації в сфері транспорту та перехід до електромобільності
Сталий або стійкий розвиток – це концепт стосовно необхідності встановлення балансу між задоволенням сучасних потреб людства і захистом інтересів майбутніх поколінь, включаючи їхню потребу в безпечному і здоровому довкіллі.
Сталий розвиток транспорту – це керований розвиток, основою реалізації якого є системний підхід та сучасні інформаційні технології, які дають змогу з високою точністю прогнозувати їхні результати та вибрати найбільш оптимальні напрями розвитку.
Щороку у державах-членах Європейського Союзу виробляється приблизно 2 мільярди тон відходів, і цей показник щорічно збільшується на 10%. Саме тому захист довкілля є однією з найважливіших проблем, що стоять сьогодні перед Об’єднаною Європою.
EU Green Week 2021 – це чудова можливість залучити стейкхолдерів та широку громадськість до обговорення тих спільних дій та ініціатив, завдяки яким ми зможемо втілити в життя амбітні плани щодо переходу до нульового забруднення.
Реєстрація для студентів (українською) https://bit.ly/3fyjDgv

Офіційні постачальники послуг