Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Вебінар "Захист керівників бізнесу"

Дата:
22 Квітня 2021
Час:
11:00 - 12:30
Місце:
Online
Вебінар

Під час заходу ви дізнаєтеся про практичні аспекти захисту керівників бізнесу від відкриття кримінальних проваджень та під час досудового розслідування економічних злочинів, а також про практичні аспекти попередження притягнення керівників бізнесу до відповідальності в межах процедури банкрутства та ініційованих недобросовісними кредиторами. Окрім того, в рамках заходу ми розглянемо запровадження нового виду кримінальної відповідності за шахрайство з ПДВ, вину в податкових правопорушеннях та наслідки створення нового правоохоронного органу Бюро економічної безпеки.

Програма вебінару включатиме:

  • Податкове правопорушення з 01.01.2021. Вина, умисел, умисні дії та бездіяльність платника податку.
  • Фінансова відповідальність та її розміри. Звільнення та пом’якшення фінансової відповідальності. Податкові правопорушення податкового органу.
  • Кримінальна відповідальність за економічні злочини: практичні аспекти захисту, які потрібно враховувати керівникам бізнесу
  • Чим загрожує новий-старий злочин «Шахрайство з ПДВ»
  • Чи буде БЕБ драйвером кримінальних переслідувань?
  • Солідарна відповідальність за несвоєчасне ініціювання процедури банкрутства: що потрібно знати керівникам бізнесу, щоб себе убезпечити
  • Доведення до банкрутства: що може реалізуватися на практиці

Доповідачі:

Лариса Антощук, керівниця практики з вирішення податкових спорів KPMG Law Ukraine. Адвокат з 15-річним досвідом супроводу спорів і консультування міжнародних та українських компаній з питань оподаткування, а також захисту у кримінальних провадженнях. У портфоліо клієнтів з вирішення податкових спорів входять компанії, що представляють медіа, фармацевтичний і косметичний бізнес, компанії-виробники промислового устаткування, ІТ.

Наталія Мусієнко, менеджерка, адвокатка практики з вирішення податкових спорів KPMG Law Ukraine. Має успішний досвід представництва у податкових спорах та в рамках розслідування економічних злочинів щодо клієнтів різних галузей бізнесу: фармацевтичного, агробізнесу, медіа, телекомунікацій, технологій, рітейлу, авіакомпаній, виробників промислового устаткування, банків і фінансових установ.

Тетяна Потопальська, експерт-практик з питань оподаткування та акцизного податку на пальне. Тетяна бере участь у роботі Експертної ради з питань підготовки узагальнюючих податкових консультацій при Міністерстві фінансів України. учасниця численних робочих груп з питань оподаткування Державної податкової служби України, Міністерства фінансів України, комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, з досвідом роботи радником з питань оподаткування.

Юрій Кацер, адвокат, керівник відділу надання юридичних послуг KPMG Law Ukraine. Юрій має більш ніж 16-річний досвід успішного супроводу складних судових процесів, а також розробки комплексних стратегій захисту інтересів клієнта в судових спорах, в тому числі, у справах про банкрутство.

Богдан Шишковський, менеджер, адвокат відділу надання юридичних послуг KPMG Law Ukraine. Богдан має значний досвід представництва та захисту міжнародних та українських клієнтів у комерційних спорах, в тому числі представництво інтересів боржників та кредиторів у банківських спорах та у справах про банкрутство.

Кому буде цікавий вебінар?

Вебінар буде корисним виконуючим директорам, фінансовим директорам, членам правління, власникам компаній фінансового та реального секторів економіки.

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3wXaGEr

Офіційні постачальники послуг